Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 29. november 2020

Bøger jeg gerne vil genlæse inden 2021


2021 nærmer sig efterhånden med stormskridt, og jeg har nogle bøger, som jeg gerne vil genlæse inden december bliver til januar (løgn - jeg har rigtig mange bøger, som jeg gerne vil både læse og genlæse, men jeg kan ikke nå dem alle på én måned, så jeg blev nødt til at begrænse mig).

Valget faldt derfor på 5 bøger. Det var dem der trak mest i mig. Ved et tilfælde viser de sig alle til at være fantasy, men det passer nu også meget godt på mit humør. 

Livets blod af Malene Sølvsten er virkelig god tilføjelse til et fantastisk univers, og jeg er i den grad #teamElias.

Jeg var totalt opslugt af A Curse So Dark and Lonely af Brigid Kemmerer, da jeg læste den tilbage i foråret. Jeg har bog 2 stående og bog 3 skulle gerne udkommer i januar 2021. Jeg vil derfor gerne have læst bog 1 og bog 2 inden den udkommer, så jeg er klar til at læse den, så snart jeg modtager den.

Jeg har endnu ikke fået læst den tredje bog i A Court of Thorns and Roses serien, selvom jeg efterhånden har haft bogen i lang tid. Så jeg tænker at det er på tide, at få gjort noget ved det. Men da jeg har glemt en del detaljer ved de første to bøger, starter jeg ud med en genlæsning.

Darkdawn af Jay Kristoff er afslutningen på en serie, som hører blandt mine favoritter. Jeg har netop genhørt de to første bøger i serien, så jeg ville da være et skarn, hvis jeg ikke også læste 3'eren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar