Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 8. november 2020

Nye bøger #65 - tilføjelser i oktober


[Indeholder anmeldereksemplarer]

Oktober bød på 11 nye bøger til bogreolen, som jeg ikke kan vente med at læse. Det er en god blanding af anmeldereksemplarer og bøger som jeg selv har købt. 


Jeg har ventet på denne bog i årevis, så jeg er utrolig glad for at Valeta har sendt den til mig. Regnum Mortis er afslutningen på Patrick Leis' zombietrilogi. Jeg har allerede læst bogen, og en anmeldelse skulle gerne komme snart. 


Gutkind Forlag har været så søde at sende mig Bare lidt til af Simona Ahrnstedt. Jeg har endnu ikke læst nogle af hendes bøger, men jeg hørte hende på BogForum, da hun var der sidst, og jeg er spændt på at prøve kræfter med hendes forfatterskab.


Jeg modtog en skøn pakke fra Eva Munk, som indeholdte hendes nyeste bog Stormflod som er første bog i serien Grøn Klode. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse den.
Bogen udkommer d. 14. november på Forlaget Klippe.


Jeg fik den skønneste pakker fra GyldendalUng, som indeholdte alt muligt lækkert Spektrum merch (se min Instagram) samt de nye udgaver af de fire første Spektrum bøger skrevet af Nanna Foss. 
Jeg glæder mig så meget til at genlæse serien.


Jeg forudbestilte V. E. Schwabs nyeste roman The Invisible Life of Addie Laure fra Forbidden Planet for flere måneder siden, og nu er den endelig min. Den er i et virkelig lækkert design, og jeg glæder mig til at læse den. Jeg tror historien vil passe godt til årstiden.


Jeg vil slutte af med bøgerne fra Illumicrate og FairyLoot, som jeg pt. har et abonnement på. 
I Illumicrates september boks modtog jeg A Deadly Education af Naomi Novik.
Jeg modtog både augusts og septembers FairyLoot boks om henholdsvis indeholdte Star Daughter af Shveta Thakrar og Fable af Adrienne Young.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar