Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 12. februar 2019

Fairytaleathon 2019 - opsummering


Fairytaleathon er ovre for denne gang, og derfor er det på tide at dele min opsummering af hvordan det hele gik. Og det gik faktisk bedre end jeg lige havde forventet, da jeg startede readathonet ud med at stadig være lidt halvsløj, men de var heldigvis kun de første par dage. Det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg bruger 10 dage på at læse eventyr eller eventyrgenfortællinger, for der er stadig rigtig mange jeg gerne vil læse.

__________


Fredag d. 1. februar
Jeg blev syg i starten af ugen, og selvom jeg er ved at få det bedre, er mit energiniveau stadig ikke på sit højeste. Jeg startede dagen med noget let træning, jeg duer simpelthen ikke til at holde for lange pauser fra træningen. Efter træning skulle jeg på arbejde, hvor jeg skulle lave forskellige ting inden jeg kunne gå på weekend.
Jeg kom hjem og så et par afsnit af Supernatural og fik mig også en lur, så jeg kunne være mere frisk til aftens arrangement i Aarhus, hvor jeg var blevet inviteret af Hr. Ferdinand til at møde forfatteren Carolina Setterwall og høre hende fortælle om bogen Lad os håbe på det bedste. Det var en rigtig god og hyggelig aften som du kan læse mere om her.
Da det var et aftenarrangement kom jeg lidt sent hjem, men jeg fik da lige begyndt på min første bog, som var The Little Mermaid and Other Fairy Tales af H. C. Andersen. Men mange sider blev det ikke til.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 23


Lørdag d. 2. februar
Jeg var stadig en smule syg og energien var en kende lav, men jeg var simpelthen nødt til at takle noget af det vasketøj, der havde hobet sig op i løbet af de sidste par uger. Så jeg fik vasket en hel del tøj, snuppet nogle lure og set noget Supernatural. Jeg fik arbejdet lidt på bloggen, så et par film og fik samtidig startet på Beauty, men igen fik jeg ikke læst så mange sider, men lidt tæller også med.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 63

Søndag d. 3. februar
Jeg havde heldigvis meget mere energi i dag, så jeg fik både læst en hel del både i Beauty og The Little Mermaid and Other Fairy Tales, og skrevet flere blogindlæg færdigt, hvilket var meget dejligt, fordi jeg har længe har følt, at jeg var bagefter. Jeg fik også genset den første sæson af The Walking Dead og et par episoder af sæson 2. Derudover var jeg også en tur på biblioteket for at aflevere bøger. Alt i alt var søndag en meget produktiv dag, så dem vil jeg gerne have flere af.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 224

Mandag d. 4. februar
Så er det blevet hverdag igen. Efter arbejde fik jeg læst The Little Mermaid and Other Fairy Tales
færdig. Det var lidt sjovt at læse H. C. Andersen på engelsk, når jeg nu kender de danske udgaver så meget bedre. Men jeg vil nu sige at denne udgave fra Minalima var helt utrolig smuk.
Det blev også til nogle flere sider i Beauty inden sengetid.

Antal læste bøger: 1
Antal læste sider: 426


Tirsdag d. 5. februar
Jeg startede dagen med træning, hvilket var hårdt men godt, og derefter stod den på arbejde. Da jeg kom hjem stod den på lidt blogarbejde og derefter læste jeg Beauty færdig. Jeg havde læst Beauty for en del år siden, men jeg kunne ikke huske så meget af den, så jeg tog ikke skade af at for historien genopfrisket. Starten var lidt sløv efter min mening, men der var flere ting i historien, som jeg godt kunne lide, og jeg synes det var en rigtig fin kærlighedshistorie.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 488

Onsdag d. 6. februar
Da jeg jo var blevet færdig med de to bøger, jeg var igang med, var det på tide at starte på en ny. Valget faldt på The Hazel Woods af Melissa Albret. Igen var det en bog, som jeg synes havde en lidt sløv start, men den var alligevel så interessant, at jeg besluttede mig for at læse videre. Det var igen en dag, hvor jeg ikke fik læst så meget i min valgte bog, men det var fordi jeg "kom til" at læse nogle andre bøger, som ikke var eventyr eller genfortællinger af disse, og som derfor ikke tæller med her.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 520


Torsdag d. 7. februar
Jeg startede igen dagen med en omgang træning, hvorefter jeg havde en meget travl arbejdsdag, men jeg fik nået det meste, og det var det vigtigste. Men det betød også at jeg var pænt træt, da jeg kom hjem og derfor tog jeg en lidt længere lur på sofaen. Jeg havde også fået besked om at en pakke var kommet til mig, så jeg måtte i overtøjet igen for at hente den. Men så kunne jeg også lige i samme ombæring aflevere bøger på det lokale bibliotek og handle ind, så jeg kunne bage boller om fredagen.
Igen blev det ikke til voldsomt meget læsning i The Hazel Woods, men det var mest fordi jeg var mega træt.


Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 560

Fredag d. 8. februar
Dagen startede med endnu en omgang træning, og endnu en tætpakket og god arbejdsdag inden jeg kunne gå på weekend.
Jeg brugte noget af eftermiddagen på at bage boller, men jeg fik også set nogle afsnit af Supernatural og læst flere sider i The Hazel Woods. Jeg endte med at se en film efter aftensmaden og gå tidlig i seng med min bog.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 592

Lørdag d. 9. februar
Jeg valgte at sove længe i dag, fordi det havde jeg brug for. Efter jeg havde spist morgenmad satte jeg mig i sofaen og læste The Hazel Woods, som efter den lidt lange sløve start, virkelig er ved at fange mig. Jeg opbrød læsningen et par gange med nogle huslige pligter, såsom vasketøj og støvsugning, men ellers læste jeg det meste af dagen og en god del af aften, altså når ikke lige tog en lur eller så en film. Jeg nåede dog ikke at blive helt færdig med The Hazel Woods, mine øjne blev nemlig ved med at falde i til sidst, men det var ikke mange sider jeg manglede. 210

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 802


Søndag d. 10. februar
Jeg stod lidt tidligere op i dag end i går og fik efter lidt morgenmad læst de sidste sider i The Hazel Woods. Jeg kunne meget bedre lide sidste halvdel af historien end den første del, men alt i alt var det et ganske interessant eventyr.
Efter jeg blev færdig med The Hazel Woods gik jeg straks i gang med Cinder af Marissa Meyer og jeg blev fanget af historien lige med det samme. Jeg når ikke at læse den færdig inden readathonet er ovre, fordi jeg også skal når nogle andre ting, men den er godt nok spændende, og jeg er lidt sur på mig selv, fordi jeg har ventet så længe med at gå i gang med den.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 975

Ingen kommentarer:

Send en kommentar