Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 26. juli 2016

Læseudfordring #1 - Well-Read Women


Well-Read Women - Portraits of Fiction's Most Beloved Heroines af Samantha Hahn er en meget smuk bog. Den indeholder portrætter og citater af 50 forskellige kvinder fra fiktionens verden. Og jeg har sat mig for at læse de 50 bøger som kvinderne optræder i.


En del af titlerne står allerede og venter spændt på deres tur på mine bogreoler, og dette er jo en fantastisk måde til at få dem læst på. Jeg vil bruge bloggen her og en af mine notesbøger til at holde styr på min proces. Oprindeligt ville jeg læse romanerne her i 2016, men det har jeg opgivet igen, for det kommer ikke til at ske. I stedet for vil jeg ikke længere have et sluttidspunkt på dette læsemål, for jeg ønsker ikke at skynde mig igennem romanerne eller stresse mig selv over at jeg skal have læst den på et specifikt tidspunkt. Jeg vil hellere nyde min læsning af dem. Og jeg glæder mig utroligt meget til alle de nye læseoplevelser jeg har i vente.


4 kommentarer:

 1. Sikke et fint læsemål at have! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Er også helt vildt spændt på hvordan det vil gå!

   Slet
 2. Wauw, sikke et læsemål. Du kan især glæde dig til "Little Women" og "Wuthering Heights", som ikke kunne være mere forskellige egentlig. God læselyst :)

  SvarSlet
 3. Tak, jeg glæder mig helt vildt. Jeg vil gerne læse "Wuthering Heights" til efteråret, hvor jeg tror den vil passe perfekt ind :)

  SvarSlet