Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 21. juli 2016

Som stjernerne står af Cora Carmack

"Kontrolfreaken Bliss Edwards er 22 år og snart færdig på college. Hun er glad for sit liv, hun er omgivet af gode venner, og hun har tjek på tingene. Der er bare én lille detalje: Hun har aldrig været i seng med en fyr.
Derfor beslutter hun en aften at for få det overstået med et one-night-stand, men i sidste øjeblik får hun kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at hendes nye dramalærer er manden, hun efterlod nøgen i sin seng for mindre end otte timer siden..."Som stjernerne står underholdte mig virkelig meget. Hold dog op, hvor fandt jeg den morsom og til tider en smule tåkrummende, men på den gode måde. Og her tænker jeg især på den undskyldning som Bliss fandt på, mens Garrick står nøgen i hendes soveværelse! Jeg vekslede mellem at fnise (og jeg fniser nærmest aldrig!) og skraldgrine under læsningen. Jeg kunne simpelthen ikke lægge den fra mig igen, da jeg først var begyndt. Det var også derfor jeg fik "ødelagt" min nattesøvn og sprang fitness over morgen efter for jeg måtte bare læse den færdig.

Jovist, det er ikke en helt perfekt bog. Jeg ikke så glad for plottet om at Bliss' bedste (mandlige) ven Cade var forelsket i hende. Det finder hun selvfølgelig først ud af efter hun er blevet vild med Garrick. Og da Bliss jo ikke er vild med Cade på den måde, kan han pasende spille forslået hundehvalp. Det er set før, og jeg har aldrig været særlig vild med et sådan setup. Det virker altid lidt påtvunget på mig, når jeg støder på det i bøger.
Men det skal ikke kaste skygger over at Som stjernerne står var en helt og aldeles perfekt læseoplevelse for mig. Den var lige præcis, hvad jeg havde brug for, og derfor elsker jeg den. Plus den fik mig til at grine og sluge siderne hurtigere end mine øjne kunne følge med.

Samspillet og forholdet mellem Bliss og Garrick fandt jeg utroligt pirrende, og jeg kunne vældig godt lide kemien imellem dem. Jeg synes at Bliss var meget godt beskrevet og en utrolig charmerende karakter (der er rimelig uheldig). Jeg kunne lide hendes mange tanker om sex, som jeg tror de fleste kan relatere til på den ene eller anden måde. Og så er der jo Garrick. Fyren der som udgangspunkt skulle være et one-night-stand, men som udvikler sig til noget mere.

Som stjernerne står er en sød, charmerende og sexet læsning. Så er du til romantik, humor og ja sex, så er denne bog noget for dig. Jeg skal i hvert fald læse mere fra Cora Carmacks hånd.

Til sidst lille en advarsel: Begynd ikke at læse denne bog inden du skal sove, for det kommer du ikke til, når først du får begyndt!


5/5 stjerner

Som stjernerne står (Losing it #1) af Cora Carmack / Originaltitel: Losing It
Originalsprog: engelsk / læst på dansk
Forlag: LOVEBOOKS
Udgivet: 2016 (denne udgave) / oprindelig udgivet 2012
ISBN13: 9788711513057
300 sider

6 kommentarer:

 1. Det er sådan en fin bog, Både udenpå og indeni.

  SvarSlet
 2. Jaa, det er en dejlig bog :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for lån :) Den er fantastisk.

   Slet
 3. Den er så fin! Glæd dig til den næste!!! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig helt vildt til at læse nr. 2!

   Slet