Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 14. juli 2017

Nye bøger #21 - Alt godt fra havet

[Alle bøgerne er mine egne]

Dette bookhaul indeholder, som titlen antyder en god stak blandet bøger. Der er derfor ikke rigtig en rød tråd der binder de forskellige titler sammen, men jeg håber, at jeg kommer til at tilbringe mange gode timer i selvskab med dem.


Jeg har læst og ikke mindst hørt meget godt om Simon vs. the Homo Sapiens Agenda af Becky Albertalli så den vil jeg meget gerne læse meget snart. Jeg har også på fornemmelsen af den vil passe godt til et readathon, så vi må se om den holder så længe. Jeg snuppede også ved samme lejlighed hendes nyeste udgivelse med The Upside of Unrequited.


The Long Way to a Small, Angry Planet af Becky Chambers er en science fiction fortælling, der foregår i rummet. Og jeg trænger til noget science fiction.
Feedback af Mira Grant er bind 4 i Newsflesh serien, som oprindelig startede ud som trilogi. Jeg ved ikke så meget om den, andet at vi vist skal følge nogle andre karakterer denne gang, men at det hele foregår i samme univers. Men jeg elsker disse bøger og det håber jeg også bliver tilfældet med Feedback.


Jeg har læst Neil Gaimans Odd and the Frost Giants for nogle år siden, og jeg kunne rigtig godt lide historien. Men jeg lånte den på biblioteket og har i et stykke tid ledt efter en udgave jeg gerne vil have og så stødte jeg på denne, hvor Chris Riddell har illustreret historien. Da jeg elsker Riddells streg var det åbenlyst at det var denne udgave jeg måtte have.


De sidste tre bøger er alle nogle jeg har opdaget via Bookube.The Lonely Hearts Hotel af Heather O'Neill og The Cranes Dance af Meg Howrey er begge bøger som Helene og MercysBookishMusings omtaler. De har lidt forskellige meninger især om The Lonely Hearts Hotel, såvidt jeg husker, men de vakte begge min interesse, så jeg glæder mig til at læse bøgerne meget snart.
My Sister Rosa af Justine Larbalestier har Catriona anbefalet meget passioneret og den lyder også virkelig spændende og en kende skræmmende.

Har du købt nogle interessante bøger for nylig?

2 kommentarer:

  1. 'The Lonely Hearts Hotel' er godt nok smuk! Har lyst til at købe den alene af den grund :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er den bestemt! Jeg kan nærmest ikke styre mig, når jeg ser smukke bøger :)

      Slet