Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 7. december 2017

Læseliste for december


Jeg har en lille stak bøger, som jeg meget gerne vil læse i løbet af december (og jeg krydser virkelig fingre for at det kommer til at ske). Der er ikke så mange julebøger imellem, der er faktisk kun 1, og det er ikke, fordi jeg ikke har nogle julebøger på reolen, for det har jeg. Jeg har bare ikke rigtig lyst til at læse nogle af dem lige nu. Til gengæld vil jeg rigtig gerne læse disse bøger. Jeg har en lille stak bøger, som jeg er i gang med, og som jeg gerne vil læse færdig inden året er omme. Og så har jeg en stak "nye" bøger, som jeg også gerne vil nå at læse inden vi skal skrive 2018.


Hvis vi starter med, de bøger jeg allerede er i gang med, har jeg pt. tre bøger på listen:

  • A Game of Thrones af George R. R. Martin. Jeg er allerede godt i gang med denne, og jeg nyder hvert kapitel. Og så passer Starks ordsprog "Winter is Coming" jo helt perfekt til årstiden.
  • Some Girls Bite af Chloe Neill. Jeg har holdt en lille pause med denne under istandsættelse af hus, og er heller ikke kommet så langt i den endnu. Men jeg vil virkelig gerne læse den færdig, så jeg kan komme videre i serien i det nye år.
  • Books of Blood, vol. 1-3 af Clive Barker. Den her har jeg holdt en endnu længere pause med, også længere end jeg havde regnet. Dels fordi den blev "væk" under flytningen (aka jeg glemte hvilken pose jeg havde pakket den ned i). Og dels fordi jeg mistede lidt lysten til at læse den novelle jeg var i gang med.


Den anden stak består af fem bøger, hvoraf to har jeg læst tidligere, men som jeg gerne vil genlæse, samt tre bøger jeg ikke har læst før.

  • The Shining af Stephen King. Jeg har tidligere læst The Shining, men jeg vil meget gerne læse den igen. Og så passer bogen også perfekt til årstiden, da en pæn stor del af den foregår om vinteren, og så er King fantastisk til at beskrive stemningen af isolation, når sneen bare bliver ved med at falde og vanviddet langsomt sniger sig tættere og tættere på.
  • Full Dark, No Stars af Stephen King. Jeg har også tidligere læst denne samling af tre kortromaner og en enkelt novelle, og jeg kunne rigtig godt lide dem den gang. Nu er samlingen (endelig) blevet udgivet på dansk, og jeg har fået lyst til at genlæse dem igen.
  • Julebestiariet af Benni Bødker & John Kenn Mortensen. Er den eneste decideret julebog på denne liste, og så er det endda en lidt uhyggelig en af slagsen. Jeg har allerede luret lidt i den, og jeg glæder mig så meget til at læse den.
  • Northern Lights af Philip Pullman. Jeg har aldrig læst denne serie, selvom jeg har haft de danske udgivelser i snart 10 år så vidt jeg husker (shame on me). Men nu skal det være! og når jeg den ikke i 2017, så må det bliver i 2018, for læses det skal den.
  • Into the Drowning Deep af Mira Grant. Nok den bog jeg har set mest frem til, da jeg fandt ud af den udkom. Den handler om morderiske havfruer, så jeg er sikker på at det bliver en helt fantastisk læseoplevelse.
Med denne stak blandede bøger er jeg sikker på at december bliver en dejlig læsemåned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar