Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 5. juli 2018

FairyLoot #13 - Rebels in Ballgowns Juni 2018


Så er det igen blevet tid til at vise indholdet af den nyeste FairyLoot boks frem. Det var en boks, som jeg modtog virkelig hurtigt, hvilket jeg var virkelig glad for.
Temaet for juni måned var Rebels in Ballgowns, og det var en virkelig fin boks.
Det første jeg så, da jeg åbnede boksen var spoiler kortet med månedens tema på forsiden og indholdet på bagsiden. Som altid var designet spot on.


Det næste jeg samlede op var et eksklusiv Corvere duftlyst designet af Geeky Clean og inspireret af Nevernight af Jay Kristoff. En fantasy serie, som jeg har store forventninger til og snart må se at få læst. Lyset dufter af jordbær og peber.


Jeg var virkelig glad for den næste ting, jeg fiskede op, for det var nemlig en rigtig fin halskæde med et smukt maskevedhæng. Det var designet af FairyLoot.


Boksen indeholdte også et strygemærke med et virkelig fint design af Ink and Wonder.


Der var også inkluderet et hold magnetiske bogmærker designet af Taratjah Art og inspireret af Shatter Me serien af Tahereh Mafi. Jeg har endnu ikke læst serien, og jeg ved heller ikke om jeg får det gjort, men bogmærkerne er ganske fine.


Boksen indeholdte også denne fine Reading Journal, der gælder for resten af året. Den var designet af FictionTea Designs med citatkunst af Stella's Bookish Art. Jeg kan rigtig godt lide ideen og vil forsøge at bruge den resten af året. Eller så vil jeg i hvert fald bruge den som inspiration til min Bullet Journal.


Der var også et meget flot pudebetræk med. Den var designet af Miss Phi og med et citat fra Legendary af Stephanie Garber.


Som en bonus var der en plakat fra bogen Sea Witch af Sarah Henning.


Og så er det vist blevet tid til at afsløre månedens bog. Det var igen en bog, som jeg ikke havde hørt om før. Bogen var Grace & Fury af Tracy Banghart, og den udkommer faktisk først til sidst i juli måned.
Der var som altid et brev fra forfatteren, en signeret bookplate og denne gang også et postkort med månedens bog. Derudover var der månedens FairyScoop, månedens bogmærke og reading buddy kode.

Denne boks overraskede mig positivt og levede op til mine forventninger. Jeg havde ellers overvejet om jeg skulle stoppe mit abonnement, men nu har jeg lyst til at fortsætte lidt længere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar