Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 25. februar 2020

Illumicrate #10 - The Strenght Within Januar 2020


Så er det blevet tid til en unboxing af januars Illumicrate boks, hvor temaet var The Strenght Within.


Den første ting, jeg fiskede op af boksen var denne blå hue med et citat fra Daughter of Smoke and Bone trilogien. Jeg elsker, når der er huer eller lignede med i de bokse jeg modtager, så jeg får den helt sikker brugt, selvom vi ikke har haft en særlig kold vinter endnu.


Jeg har aldrig fået en lille boglampe før, men den er da meget smart, hvis man skal læse et sted, hvor lyset ikke er særlig godt. Den har logoet fra Hunger Games på den ene side.
Den er lavet af @thisgirlhasnoname.


Denne lille pung er inspireret af Gideon the Ninth, som var månedens bog i en tidligere boks. Jeg ved ikke rigtig om jeg får den brugt, men den kan måske bruges til små post-its eller lignede.
Designeren er @forensicsandflowers.


Boksen indeholdte også dette fine holografiske print (som bestemt ikke var nemt at tage billeder af). Printet forestiller Lei and Wren fra Girls of Paper and Fire, som jeg glæder mig utrolig meget til at læse.
Designeren er @pinktofu_art.


Den næste ting var dette træbogmærke formet som en fjer med mange fine detaljer.
Bogmærket var inspireret af Infinity Son af Adam Silvera, og designet af @chattynora.


Månedens samlemønt forstillede Feyre fra ACOTAR, så hun ryger straks hen ved siden af min Rhys mønt, som jeg fik i en tidligere boks. Designeren er som altid @monolimeart.


Der var to bøger i denne boks, og den første var Infinity Son af Adam Silvera, som er hans nyeste roman og hans første i fantasygenren. Jeg har set frem til denne her, så mine forventninger er ret høje. Den er desuden signeret af forfatteren.


Månedens bog var The Sisters Grimm af Menna van Praag. Jeg har ikke hørt om den før, men den lyder virkelig spændende og jeg håber at det er en dunkel og mørk eventyrfortælling. Coveret er også rigtig pænt, og jeg er simpelthen vild med alle detaljerne i kobber.


Jeg synes at Illumicrate har lavet en ganske fin boks med mange brugbare ting. Jeg glæder mig i hvert fald utrolig meget til at få læst bøgerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar