Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 23. august 2020

FairyLoot #36 - Resilient Royals Juli 2020


Julis Fairyloot boks er ankommet og det betyder unboxing. Temaet er Resilient Royals, og jeg er spændt på, hvad de havde fundet på til det tema. 
Tarotkortene manglede fra min boks, så dem kan jeg derfor ikke vise frem.


Den første ting er et duftlys fra @inthewickoftime og baseret på The Ash Princess af Laura Sebastian. Den har solbærduft, og jeg glæder mig til at brænde den til efteråret.


Min favorit er dette pudevår, der er inspireret af Crescent City af Sarah J. Maas. Jeg kan rigtig godt lide designet og farverne. Nu skal jeg bare lige have fundet en pude, der passer. Designeren er @chattynora.


Jeg kommer højst sandsynlig ikke til at bruge denne kortholder fra @jezhawk, men jeg synes at designet er fedt. Inspirationen bag er The Queen's Rising af Rebecca Ross.


Jeg er vild med disse magnetiske bogmærker, som er inspireret af Woven in Moonlight af Isabel Ibañez og designet af @isabelwriter09. Dem kommer jeg helt sikkert til at bruge (man kan jo ikke få for mange bogmærker).


Jeg er også lidt vild med denne lille bakke fra @eviebookis, der er inspireret af Winter af Marissa Meyer. Det er en sjov ide og igen kan jeg godt lide farvevalget og motivet.


Jeg kan godt lide dette artprint, som er inspireret af Vasya og Morozko fra The Bear and the Nightingale af Katherine Arden. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse serien, som jeg har stående på reolen. @dominiquewesson står bag illustrationen.


Så er vi kommet til månedens bog, som er Shielded af Kaylynn Flanders. Den lyder spændende og jeg glæder mig til at dykke ned i dens fortælling. 
Som altid var der også et brev med fra forfatteren, som havde artwork fra bogen på bagsiden.

Resilient Royals var en fin boks. Der var nogle ting, som jeg var mere glad for end andre, men sådan er det jo for det meste. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar