Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 9. august 2020

Nye bøger #62 - tilføjelser i juli


[Indeholder anmeldereksemplarer]

Jeg havde ellers tidligere på året sagt til mig selv, at jeg skulle begynde at skære lidt ned på mine bogindkøb, da jeg jo også skal have mulighed for at læse dem, jeg allerede har stående. Men det var vist ikke rigtig trængt helt ind, for jeg købte 15 bøger i løbet af juli, og jeg venter stadig på nogle, som jeg håber, når frem til mig i august.
Fra forlag og forfatter modtog jeg 2 anmeldereksemplarer, der begge udkommer til september, og jeg glæder mig rigtig meget til at læse dem.


Jeg modtog Eva Munks debutroman Mellem træernes grene. Det er en YA fortælling, der handler om sorg, og jeg glæder mig utrolig meget til at læse den.


Forlaget Facet har sendt mig Henretterlunden – Mæsker 1 af Majbrit Ravnholt Cramer. Den er starten på en ny dansk fantasyserie, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med den.



Jeg købte tre bøger af N. K. Jemisins bøger som jeg er virkelig spændt på at læse. Bøgerne var The City We Became, The Killing Moon samt The Shadowed Sun.


Jeg bestilte Sally Greens trilogi, men jeg har indtil videre kun modtaget Half Bad. Jeg håber virkelig at jeg snart får de to andre, men jeg frygter lidt at de er gået tabt i posten.
Derudover bestilte jeg The Ten Thousand Doors of January af Alix E. Harrow samt The Book of Koli af M. R. Carey. Jeg har set dem blive anbefalet flere steder, og så har de bare nogle virkelig flotte forsider.


Og nu vi taler om flotte forsider er Mermaid Moon af Susann Cokal helt klart et coverbuy, for prøv nu at se den forside! Men jeg er også en sucker for havfruefortællinger, så jeg tænker at vi bliver et godt match.
The House in the Cerulean Sea af T. J. Klune har også en virkelig flot forside, men grunden til at jeg købte den, er at en af mine yndlingsforfattere har anbefalet den. Den lyder meget spændende, så jeg glæder mig til at sætte tænderne i den.


The Winter of the Witch af Katherine Arden og True Life af Jay Kristoff er begge sidste bog i hver deres trilogi, og det er oplagt at bingelæse trilogierne ved lejlighed.


Stephen King udkom med If it Bleeds i år, og den var jeg selvfølgelig nødt til at købe til min samling. Det samme gjorde sig gældende for Patrick Ness' drageroman Burn, netop fordi den indeholder drager. 


Sidste, men bestemt ikke mindst modtog jeg fra junis Illumicrate The Court of Miracles af Kester Grant, mens junis FairyLoot indeholdte bøgerne Forest of Souls af Lori M. Lee og The Gilded Ones af Namina Forna.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar