Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 6. januar 2023

Nye bøger #89 - tilføjelser i december


Jeg fik 13 nye bøger hjem til hylderne i løbet af december. De fleste var købt via Saxo, en i England og to var julegaver.


Jeg fik købt en lille stak af Terry Pratchett bøger, som jeg glæder mig til at dykke ned i.
Bøgerne er The Last Continent, Carpe Jugulum, The Truth, Thief of Time, The Amazing Maurice and His Educated Rodents samt Night Watch.


Jeg købte Kindred af Octavia E. Butler, da jeg var i England. Jeg kunne sagtnes have købt endnu flere bøger, men desværre havde jeg ikke plads til dem. Det må blive en anden god gang.
Into the Windwracked Wilds af A. Deborah Baker er den tredje bog i hendes Up-And-Under. Jeg havde planer om at læse serien sidste år, men nåede det desværre ikke. Jeg håber på at nå dem i år, for de er ikke særlig lange.
En bog/graphic novel som jeg allerede har læst (2 gange) er bind 3 af Lore Olympus af Rachel Smythe. Jeg elsker den historie, og glæder mig så meget til bind 4 udkommer senere i år.


Jeg bestilte Illumicrate exclusive udgaver af Casey McQuistons Red, White & Royal Blue og One Last Stop. De fotograferer ikke så godt, men de er virkelig smukke in real life. Jeg har endnu ikke fået den læst, men jeg håber, at jeg kan nå det i løbet af i år.


Jeg fik to bøger i julegave. Den ene var fagbogen Insekternes bog af Morten D. D. Hansen, som jeg hørte ham fortælle om på Bogforum sidste år. Den anden var 11% af Maren Uthaug, som jeg læste sidste år og anmeldte her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar