Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 2. januar 2023

December 2022



Jeg havde rigtig meget ferie som skulle bruges inden det nye år, så størstedelen af december gik faktisk med at holde fri. Jeg startede dog måneden med at arbejde, og deltage i en hyeskæg julefrokost på arbejde. Jeg var derefter et smut i England med en veninde, og det var en virkelig hyggelig tur. Dernæst havde jeg en uges fri, hvor jeg var hjemme hos mine forældre. Min mor og jeg julebagede til den store guldmedalje. Vi gik også lange ture med hundene, når vejret tilladte det, og ellers hyggede vi og pyntede op til jul.
Så havde jeg et par dages arbejde (og endnu en julehyggeeftermiddag med kollegaer) inden den sørme bød på ferie igen. Juleaften blev holdt hjemme hos mine forældre. 1. juledag stod på julefrokost med min mors familie, og 2. juledag blev stille og rolig. Resten af året stod også på afslapning og hygge.

_________

Når jeg nu havde så meget ferie, skulle man tro, at jeg fik læst en hel masse, ikke?
Det er dog desværre ikke helt sandt, for der var dage hvor jeg næsten intet læste, selvom jeg i teorien havde tiden til det. Jeg ved ikke lige hvorfor det blev sådan, men det var det samme mønster i sommerferien, så måske får jeg bare ikke læst særlig meget i de store ferier... (forhåbentlig kan jeg ændre på det til næste år).

Jeg endte med at læse 13 bøger, hvoraf 3 blev hørt som lydbøger. I alt blev det til 4.406 sider.

Den korteste bog var Papirmenageriet, som var en samling på 3 science fiction noveller på 92 sider. Den længste var Dragerepublikken på hele 696 sider.

Selvom jeg ikke fik læst særlig mange bøger i løbet af måneden, var størstedelen af dem af dem jeg læste helt vildt gode. Det er jeg rigtig glad for. Jeg var virkelig vild med Lore Olympus: Volume ThreeDragerepublikkenWhere the Drowned Girls GoDødeklokken, PapirmenagerietFlower Crowns and Fearsome Things samt Historien om et nyt navn.
Det blev også til en dejligt genhør af Død og borte og Leoniderne.

The Inheritance Games var rigtig fin underholdning, men jeg havde nok for store forventninger til den, for den slog desværre aldrig rigtig benene helt væk under mig. Det samme gør sig gældende for Bridge of Souls, som var den sidste i serien, og som jeg havde håbet ville gøre et lidt større indtryk på mig end var tilfældet.
Jeg havde store forventninger til De Blodgyldne, som jeg har hørt meget godt om. men det viste sig slet ikke at være en bog for mig. Jeg vil uddybe hvorfor i en kommende anmeldelse. 


Anmeldelser i december:
_________

I januar har jeg planer om at rydde op i mit hus og rydde ud i ting, som jeg ikke længere bruger for. Det er virkelig tiltrængt. Jeg vil også gerne starte en træningsrutine op igen. Den har været lidt on and off i de sidste par måneder, og jeg vil gerne tilbage på track igen.
Jeg har selvfølgelig også en del planer for min læsning, men det kommer der et blogindlæg om ikke så længe.


Læste bøger:
Jennifer Lynn Barnes: The Inheritance Games (The Inheritance Games #1)
Ken Liu: Papirmenageriet (anmeldereksemplar)
Synne Kristine Eriksen: Dødeklokken (De Tre Tyste #3) (anmeldereksemplar)
Elena Ferrante: Historien om et nyt navn (Napoli-romanerne #2) (lydbog) (anmeldereksemplar) 
Amanda Lovelace: Flower Crowns and Fearsome Things
Line Nordskjold: Under livet
Seanan McGuire: Where the Drowned Girls Go (Wayward Children #7) 
Victoria Schwab: Bridge of Souls (Cassidy Blake #3) 
Rachel Smythe: Lore Olympus: Volume Three (Lore Olympus Volumes #3)
Charlaine Harris: Død og borte (Sookie Stackhouse #9) (lydbog)
R.F. Kuang: Dragerepublikken (The Poppy War #2) (anmeldereksemplar) 
Namina Forna: De Blodgyldne (Dødløs #1)
Nanna Foss: Leoniderne (Spektrum #1) (lydbog)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar