Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 9. marts 2019

FairyLoot #20 - Beast & Beauty Februar 2019


Februars FairyLoot havde temaet Beast & Beauty. Det var et tema jeg havde set frem til, da jeg er ret vild med eventyret, og jeg var derfor spændt på, hvad boksen ville indeholde. Og jeg blev bestemt ikke skuffet, da jeg fik hentet boksen på posthuset og fik åbnet den op.


Det første jeg fiskede op var dette flotte vægtæppe med et print af dansescenen mellem Skønheden og Udyret. Det var faktisk så stort, at jeg valgte kun at tage et billede af dansescenen. Det kan være jeg kan tage et billede af hele vægtæppet, hvis jeg en gang får hængt det op. Vægtæppet er designet af Sweet Sequels.


Den næste ting var denne fine drikkekrus af plastik med sugerør og låg, Den har en smuk rose og masser af guldglimmer. Mere eventyrligt bliver det næppe og det er helt sikkert et krus, når vejret bliver varmere og man kan sidde udenfor med en god bog. Den er designet af Taratjah og KDP Letters.


Rosen lukket inde i en glaskuppel er nærmest et symbol på Skønheden og Udyret, og jeg må sige at den gør sig virkelig godt på denne smukke pin fra IceyDesigns.


Da jeg fik i den næste ting, troede jeg i første omgang at det var en læbepomade, men det viste sig at være en roll-on parfume. Den hedder Tea with Mrs. Potts og dufter af hvid te og vanilje. Normalt er jeg ikke så vild med duften af vanilje, men jeg synes ikke at den er så kraftig i denne parfume, så jeg kommer sikkert til at bruge den. Den er i hvert fald nem at have med i tasken. Den er designet af Little Heart Gifts.


For første gang var der en lille sort smykkeskål lavet af keramik og med bronzefarvet kant og citat. Citatet stammer fra Skønheden og Udyret filmen og lyder "If it's not baroque don't fix it". Den var designet af Drop And Give Me Nerdy.


Det er længe siden FairyLoot har haft et artprint med, men de havde sørme et med denne gang. Det var et virkelig fint print af Belle, der står med en bog i hænderne og en reol fyldt med bøger i baggrunden. Der er virkelig mange fine detaljer, og jeg skal helt klart have det op og hænge et eller andet sted. Det er designet af @amaretta_.


Tilbage i december begyndte FairyLoot at inkludere samle Tarok kort. Denne gang har vi fået Rhysand og Morrigan fra A Court of Mist and Fury. Jeg synes de er så smukke, og selvom Rhysand er en af mine yndlings karakterer fra serien, synes jeg Morrigan er virkelig smuk i den røde kjole. De er designet af Emily Haynes.


Den sidste ting i boksen inden bogen, var dette bogmærke fra The City of Brass af S. A. Chakraborty, som jeg har hørt om, men som jeg ikke har læst.


Så er vi kommet til bogen, og det var (selvfølgelig fristes man til at sige) A Curse So Dark and Lonely af Brigid Kemmerer. Det er en moderne genfortælling af Skønheden og Udyret, som jeg har hørt om tidligere, men som jeg endnu ikke har læst. Nu har jeg så chancen for det. Denne udgave er en FairyLoot eksklusiv udgave i hardback og med læsesnor. Der var også et klistermærke med form af en rose og med forfatterens signatur samt et bogmærke. Som altid var der ligeledes et brev fra forfatteren, FairyScoop og månedens bogmærke.


Jeg vil lige slutte af med at sige, at jeg synes at dette var en rigtig gennemført boks med mange fine ting, som passede meget godt til temaet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar