Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 29. marts 2019

Currently reading #16


Det er ved at være længe siden jeg sidst har lavet et currently reading indlæg, og da jeg skal deltage i et månedslangt readathon i april (læs mere her), vil jeg derfor lige vise hvilke bøger jeg er i gang med at læse. Jeg håber, jeg bliver færdig med mindst én af dem inden vi skriver april, men nu må vi se, hvad der kommer til ske.

Lige nu er jeg i gang med 3 bøger, hvoraf den ene er en lydbog.
Den bog jeg rigtig gerne vil blive færdig med inden O.W.L.'s begynder, er The Tropic of Serpents af Marie Brennan, som er efterfølgeren til A Natural History of Dragons. Jeg har indtil videre læst knap 90 sider ud af 330 sider, så det burde kunne lade sig gøre, selvom jeg skal arbejde hele weekenden. Jeg krydser i hvert fald fingre.

Den anden papirbog jeg er i gang med er Det grufulde bibliotek, som er en novelleantologi om danske gys før og nu. Jeg har fået læst den første novelle og er begyndt på nummer 2, så jeg er ikke kommet særlig langt, og det er ikke sikkert at jeg får læst mere i weekenden, da jeg jo gerne vil blive færdig med The Tropic of Serpents.

På lydbog hører jeg Dansende røde bjørne af Dennis Jürgensen, som jeg har læst før, men jeg vil gerne videre i serien, så derfor har jeg besluttet mig for at genopfriske handlingen.

Hvilke læseplaner har du for weekenden?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar