Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 20. oktober 2016

Read-A-Thon forberedelse - efteråret 2016

På lørdag d. 22 oktober er det blevet tid til efterårets Read-A-Thon. Dewey's 24 Hour Read-A-Thon er en halvårlig begivenhed, hvor man læser i 24 timer. Man tilrettelægger helt selv sit døgn, og man bestemmer selv, om man vil læse non-stop eller få noget søvn, når øjnene ikke længere kan holde sig åbne. Det vigtigste er bare at have det sjovt - og så selvfølgelig få læst ;)
I Danmark stater læsedøgnet lørdag klokken 14 og slutter igen 24 timer senere søndag d. 23 klokken 14.

Der er noget helt særligt ved at tage et døgn ud af ens kalender for at læse. Og så at vide at rundt omkring i verden, er der andre der gør nøjagtig det samme. Så selv om man ikke sidder i samme stue og læser, er der stadig en stærk fællesskabsfølelse til stede. Det elsker jeg ved readathons.

Min tbr bunke består (i skrivende stund) af 8 bøger på i alt 1690 sider. Den længste bog er på 301 sider og den korteste er på 150 sider. Jeg holder mig til de kortere bøger, når det gælder de korte Read-A-Thons, for jeg kan godt lide at afslutte flere bøger under et Read-A-Thon. Det er ikke sikkert  jeg når at læse alle bøgerne og det kan være at jeg vælger nogle helt andre bøger, når det endelig bliver lørdag, men som udgangspunkt er rigtig glad for min læsestak.
Jeg har fokus på de lidt mere uhyggelige bøger i dette efterår - det er trods alt snart Halloween. I min læsestak er der derfor 3 novellesamlinger, 1 graphic novel (som udgangspunkt), 1 børnebog og 3 romaner, der alle handler om det uhyggelige eller overnaturlige.

TBR bunken:
 • Angela Carter: The Bloody Chamber and Other Stories
 • Teddy Vork: Sprækker
 • Nick Clausen: Mareridt & Myrekryb
 • David Lapham: The Strain volume 1
 • Roald Dahl: Matilda
 • Kenneth Bøgh Andersen: Den Faldne Djævel 
 • Sarah Pinborough: Beauty
 • Shirley Jackson: The Haunting of Hill House
Jeg har endnu ikke helt besluttet. hvilken rækkefølge jeg vil læse bøgerne i. Det kan være jeg først beslutter det på lørdag. Men jeg glæder mig til dem alle sammen, og håber at få læst, hvis ikke dem alle, så i hvert fald en god stak af dem.

Her på bloggen vil jeg ligesom sidst oprette et indlæg, der vil blive opdateret løbende under Read-A-Thon'et med øjebliksbilleder og tanker om de bøger jeg får læst. På InstagramTwitter og Goodreads vil jeg også dokumentere mit læsedøgn med opdateringer, øjebliksbilleder og små kommentarer og citater.

Jeg glæder mig til på lørdag!

4 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at følge med i din læsning! God fornøjelse :D

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at følge med - og så skal du glæde dig til "The Bloody Chamber", det er sådan en fantastisk novellesamling!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har også stået på min tbr længe, så jeg glæder mig rigtig meget til den.

   Slet