Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 2. januar 2017

December 2016

December forsvandt på et øjeblik eller sådan føles det i hvert fald. Jeg havde noget ferie først på måneden og igen sidst på måneden. Og det var ganske dejligt (kunne godt have brugt noget mere, men kan man ikke altid det?). Jeg var i biografen to gange, hvor jeg så Rogue One og genså Fantastic Beasts and Where to Find Them. Jeg var også inde at se Askepot som opera, og det var en ganske dejlig oplevelse, og det kan jeg i den grad anbefale. Jeg oplevede også en kort læsekrise, men der tydede jeg til at genlæse to bind af Steen & Stoffer og kom således ud af min krise - heldigvis.
Jeg var også til det første møde i min læsekreds. Vi havde læst Harpiks og skulle snakke om den. Det var rigtig hyggelig.
Jeg fik også set SKAM og blev fuldstændig forelsket i den ligesom mange andre. Jeg fik også set Den anden verden, og den var også rigtig god.
Så fik jeg juleferie, og så synes tiden at speede op med juleaften, julefrokoster både 1. og 2. juledag, samt min fars runde fødselsdag 3. juledag.
Så, ja december gik virkelig hurtig.

I december fik jeg lige sneget mig op på 20 læste bøger på i alt 5412 sider. Jeg fik ikke læst så meget i mine to miniferier som jeg havde håbet på. Og jeg fik heller ikke læst alle de julebøger som jeg havde håbet på, men så har jeg dem da til næste jul.

Decembers længste bog var Kemikeren 594 sider.

Decembers korteste bog var The Night Before Christmas65 sider.

Decembers bogklubsbog var Harpiks af Ane Riel.

Decembers bedste læseoplevelse. Jeg bliver altid godt underholdt af Kenneth Bøgh Andersens fantasi, og Julemandens død er bestemt ikke en undtagelse, selvom det er en genlæsning. Drømmeland var også en underholdende og fængende historie. Den bedste novellesamling jeg læste på årets sidste dag var Monster, som gav sit bud nogle gode skræmmende monstre.

Decembers største overraskelse var Harpiks. Det tog mig lidt tid at komme ind i handlingen, og længe troede jeg ikke at jeg ville lide den, men det var det det endte med.
Pigerne af Emma Cline overraskede mig også, dog bare ikke helt positiv. Jeg havde forventet en barsk historie, en historie der krøb ind under min hud, og ville give mig gåsehud, men det skete vare overhovedet ikke. Måske var mine forventninger for store? Jeg vil forsøge at samle mine tanker i en anmeldelse på et tidspunkt.

Decembers skuffende læseoplevelse var Nikolai Gogols The Night Before Christmas. Jeg havde håbet på en hyggelig julefortælling, men jeg synes slet ikke jeg kunne finde noget julet ved den overhovedet. Den var bare sær.

I januar skal jeg igen mødes med min læsekreds. Vi skal læse Jordemorderen af Katja Kettu. Jeg har fødselsdag senere på måneden, så den skal nok også fejres på den ene eller anden måde. Jeg har lavet en række litterære nytårsforsætter (kommer i et indlæg senere), som jeg også rigtig gerne vil i gang med.
Læste bøger:
Kenneth Bøgh Andersen: Julemandens død
E. T. A. Hoffmann: The Nutcracker
Bill Willingham: Fables - The Deluxe Edition Book One
Ane Riel: Harpiks
Craig Thompson: Blankets
Anders Brønserud: Otto in toto
Dennis Jürgensen: Hviskende lig (Roland Triel #3)
Bill Watterson: Steen & Stoffer 1
Bill Watterson: Steen & Stoffer 2 - Er der nogle uhyrer under sengen?
Stephenie Meyer: Tusmørke (Twilight #1) (lydbog)
Nick Clausen: Drømmeland
Nikolai Gogol: The Night Before Christmas
Emma Cline: Pigerne
Dorte Roholte: Det ender ikke godt (lydbog)
Charles Dickens: A Christmas Carol
Jonas Wilmann: Frygt-filerne 3
Aske Munk-Jørgensen: Åbne døre, lukkede døre
Stephenie Meyer: Kemikeren
William Blake: Songs of Innocence and of Experience
Monster: Teddy Vork o.a.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar