Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 29. december 2016

Nye bøger #12 - Årets sidste book haul

Så er det blevet tid til årets sidste book haul. Dette inkluderer dog ikke de firkantede gaver jeg fik til jul, som jeg viser frem i starten af det nye år. Men jeg har stadig en ganske pæn stak at vise frem.
De første tre bøger jeg viser frem er af Brontë søsterne. Anne Brontës The Tenant of Wildfell Hall, Emily Brontës Wuthering Heights og Charlotte Brontës Jane Eyre.

Så er der lige lidt Jane Austen guf i form af hendes seks romaner i et lækkert design; Emma, Sense and Sensibility, Mansfield Park, Pride and Prejudice, Persuasion og Northanger Abbey.
Jeg har endnu ikke set filmen Twelve Years a Slave, da jeg har en ide om, at jeg gerne vil læse bogen af Solomon Northup først. Nu har jeg muligheden.
One Flew Over the Cockoo's Nest er også filmatiseret, men jeg kan ikke huske om jeg har set hele filmen eller kun bidder af den. Nu har jeg så chancen for at læse hele bogen.
Lige siden jeg læste noget af Shirley Jackson for første gang har jeg holdt af hendes skrivestil. Og derfor vil jeg naturligvis gerne læse noget mere af hende. We Have Always Lived in the Castle bliver højst sandsynligvis den bog jeg kaster mig over først. 

Jeg ved ikke meget om Boy, Snow, Bird af Helen Oyeyemi andet end at den er en genfortælling af et (eller flere?) eventyr, og at det er en bog der er delte meninger om.
Holding Up the Universe af Jennifer Niven er en young adult roman. Andet ved jeg ikke. Og det passer mig ganske godt, da jeg godt kan lide at blive overrasket af de bøger jeg læser.
Jeg så The Girl on the Train i biografen og fik utrolig meget lyst til at læse bogen.

Er du okay, Marie? af Anika Eibe har jeg læst, og jeg holdt af historien, og vil derfor gerne have den stående på mine bogreoler. Er du okay, Fie? er næste bind i denne selvstændige serie om en skoleklasse, så den røg selvfølelig også lige ned i kurven.
Sjælens pris er tredje og sidste bind i H.W. Klaris serie. Den har simpelthen et fantastisk cover!

Jeg har også købt et par afsluttende bind i to serier så jeg kan få dem læst færdig. Afsløret og Gudindens udvalgte af P. C. Cast & Kristin Cast er 11 og 12 bind i vampyrserien Nattens Hus. Skæbnebånd af Pernille Eybye er 9 og sidste bind i serien Blodets bånd.
21 måder at dø af Sarah Engell er en selvstændig ungdomsroman, som jeg læste for et par år siden. 

Disse to bøger er anmeldereksemplarer fra henholdsvis Alvilda og Carlsen. Nicole Boyle Rødtness' Ar fra mit glemte liv og S.J. Kincaids Diabolik. Behøver jeg at skrive, at jeg glæder mig til at læse dem ;)
De sidste fire bøger i denne gang er anmeldereksemplarer fra Turbine. De tre første er serien Rubinrød af Kerstin Gier; Rubinrød, Safirblå og Smaragdgrøn. Jeg har hørt meget godt om denne serie, og jeg glæder mig til at læse den i det nye år. Den sidste bog er Fatamorgana af Victoria Larsson, som jeg ikke havde hørt om før jeg var nede at hente den ved pakkeposten. Jeg skimmede kort den medfølgende beskrivelse og den den lyder meget interessant.

Det var alt fra mig i år. Nu vil jeg nyde resten af min ferie. Jeg vender tilbage i det nye år med endnu flere anmeldelser og andre bogrelateret ting. Vi ses i det nye år, men indtil da:

Godt nytår

8 kommentarer:

 1. Sikke dog en dejlig stak bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg glæder mig også meget til at læse dem alle.

   Slet
 2. Vintage-udgaverne med Jane Austen og Brontë-søstrene er simpelthen så flotte. Der kommer nye med russiske klassikere og Virginia Woolf i 2017 - dem skal jeg helt klart have fat i nogle stykker af. Godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv et godt øje til de russiske klassiskere fra Vintage, så der er stor sandsynlighed for at de kommer på mine reoler på et tidspunkt. Godt nytår!

   Slet
 3. Det var da en ordentlig stak du har samlet sammen Pernille. Jeg vil så gerne have fat i de nye Penguin udgaver! De er simpelthen så fine.
  Godt nytår! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ganske pæn stak ;) Penguin laver så flotte udgaver, at det er svært at vælge imellem dem. Godt nytår!

   Slet
 4. Sikke en stak bøger. Du kommer vist ikke til at mangle bøger at læse i det nye år. Vil ønske dig og din blog et rigtig godt nyt år. Glæder mig til at følge med i det nye år :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har vist rigeligt at læse ;) Mange tak og godt nytår!

   Slet