Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 10. januar 2021

Nye bøger #67 - tilføjelser i december


Jeg må sige, at jeg virkelig har fået skrabet bøger til mig i løbet af december. Hele 27 nye bøger er det blevet til! Jeg tror faktisk det er det højeste antal jeg har købt/fået i en enkel måned her i år. Størstedelen af bøgerne bestilte jeg under Black Friday, da jeg faldt over nogle gode tilbud både på Saxo og Tellerups hjemmesider. Derudover har jeg modtaget et par bogbokse, og så har det jo været jul, hvor jeg også fik bøger.

Lad os komme i gang!


Weird Woods af John Miller er historier, der foregår i nogle af Englands hjemsøgte skove. Jeg elsker at læse om hjemsøgte og mystiske skove, så jeg glæder mig virkelig meget til at læse den.
The Other Bennet Sister af Janice Hadlow foregår i Jane Austens Pride and Prejudice univers. Den handler om den tredje og ofte oversete Bennet søster, Mary, så det er også en bog, som jeg ser frem til.
Horrid af Katrina Reno er til dels købt på grund af coveret og til dels fordi det er en gyserroman. Jeg glæder mig meget til at læse den.


Så er vi kommet til de bøger, som jeg købte på Tellerups hjemmeside, da de havde Black Friday tilbud.
Jeg købte en pæn stak Tamora Pierce bøger. Hun har været en af mine yndlingsforfattere fra jeg var barn, så jeg glæder mig til at få dem sat ind i reolen. Jeg købte den første bog i Numairs fortælling, som forlaget har valgt at dele i to bind - Venner & fjender og Uvejr & blodbad
Resten af bøgerne tilhører serien Cirklens fortællinger, og bøgerne er Kejserindens vilje, Kejserindens vrede, Stensmelterne, Kejseren af Yanjing og Krigsmagi.


Dernæst købte jeg to fortsættelser i nogle danske fantasyserier, som jeg glæder mig til at læse videre i.
Sjæleoffer af Henriette Hesselholdt som er tredje bind i Gudernes krig.
Elementkrigen er tredje bind i Julie Midtgaards serie Sprækken til Luscuro.


Jeg købte også Ingeborgs Fortælling af Sidsel Katrine Slej, som er første bind i en ny fantasyserie.
Lugnasad af K. L. Berger røg også med i kurven, da jeg har haft kig på den i et godt stykke tid.


Det sidste jeg købte var en stak fagbøger skrevet af Jesper W. Lindberg. Bøgerne var Jack the Ripper, Bigfoot og yetien, Ufoer og liv i rummet, Illuminati samt Uhyret i Lock Ness


Juleaften fik jeg serien Apollons Prøvelser af Rick Riordan, som består af Det skjulte orakel, Den dunkle profeti, Den brændende labyrint og Tyrannens gravkammer (5. og sidste bog udkommer på dansk i februar).


I novembers FairyLoot boks modtog jeg These Violent Delights af Chloe Gong, mens decembers boks indeholdte Master of One af Jaida Jones & Dani Bennett.
Novembers Illumicrate indeholdte hele to bøger - Legendborn af Tracy Deonn og The Once and Future Witches af Alix E. Harrow.

Har du købt nogle spændende bøger for nyligt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar