Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 3. december 2021

Nye bøger #77 - tilføjelser i november


[Indeholder anmeldereksemplar]

Det er endnu en gang blevet tid til at se på, hvilke bøger, jeg fik ind af døren i løbet af november. 
Det blev til 9 nye bøger, hvoraf 1 var et anmeldereksemplar.


Tørke af Eva Munk er den næste bog i serien Grøn Klode. Denne gang følger vi Pelle, og jeg glæder mig til at læse hans historie. Bogen er et anmeldereksemplar, så tusind tak til Forlaget Klippe for at sende den min vej.


Jeg har endnu ikke læst den første bog i The Extraordinaries serien af TJ Klune, men jeg har købt 2'eren Flash Fire, så den er i hvert fald klar til, når jeg har læst den første bog.

En af mine yndlingsforfattere har startet endnu en serie under et nyt pseudonym, så foruden Seanan McGuire og Mira Grant, skal jeg også til at holde øje med A. Deborah Baker. Along the Saltwise Sea er også en 2'er i en serie, hvor jeg endnu ikke har fået læst den første. Men da de ikke er særlig lange, satser jeg på, at det kommer ikke til at tage lang tid at få det gjort.


Tracy Wolff er en forfatter, som jeg har hørt meget godt om, men som jeg endnu ikke har fået læse. Covet er den tredje bog i en fantasyserie. Jeg har også bestilt den fjerde bog, men den er endnu ikke udkommet, så jeg venter med at læse serien til jeg har dem alle fire.

Jeg så Things Have Gotten Worse Since We Last Spoke af Eric LaRocca hos en booktuber, som jeg har fulgt i lang tid, og jeg blev virkelig nysgerrig på den. Derudover elsker jeg coveret, som jeg håber afspejler indholdet.

Evigheden er en dansk novellesamling, hvor alle novellerne handler om skoven. Jeg er meget spændt på den, da jeg håber, at den indeholde nogle dystre og mystiske noveller.


For snart længe siden bestilte jeg de sidste to volumes af Death Note af Tsugumi Ohba, som var nr. V og VI, men de var i restordre, så derfor er de først kommet nu. Jeg har tidligere læst de første to volumes, men jeg regner med at læse hele serien næste år. Nu har jeg i hvert fald mulighed for det.


Fra Illumicrate har jeg bestilt den tredje og sidste bog i Amie Kaufman & Jay Kristoff ya science fiction trilogi. Jeg mangler stadig at læse den anden bog, men så snart det er gjort vil jeg kaste mig over Aurora's End.

Har du købt nogle spændende bøger i november?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar