Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 5. december 2022

Nye bøger #88 - tilføjelser i november


[Indeholder anmeldelser]

November var en vild måned bogmæssigt. Hele 28 nye bøger er det blevet til - godt hjulpet på vej af de 16 jeg slæbte med mig hjem fra Bogforum. Da jeg allerede har vist de 16 bøger frem her, vil jeg her koncentrere mig om de resterende 12.
Som altid stater jeg ud med anmeldereksemplarerne, som jeg har modtaget 3 af.


Fra Straarup & Co. har jeg modtaget Eva Munks nyeste bøger - Rodløs som er bog 2 i serien Ingen som os. Ikke igen er en del af HIP serien, som er letlæste bøger til unge.


Fra Carlsen har jeg modtaget billedbogen Sol over indre by og historien om en ilder skrevet af Sophie Souid og illustreret af Emilia Rubæk.


Jeg har længe haft lyst til at læse nogle flere horrorbøger, så jeg glæder mig til at prøver kræfter med Sour Candy af Kealan Patrick Burke og Tender is the Flesh af Agustina Bazterrica.
The Dumb House af John Burnside er en bog, som jeg fandt igennem en af mine yndlings booktuber, og selvom den ikke er decideret horror, lyder den en lille smule creepy.


Court of the Vampire Queen af Katee Robert havde jeg ikke hørt om for 2 uger siden, men så så jeg den hos en anden af mine yndlings booktuber, og jeg kan simpelthen ikke sige nej til vampire smut. Jeg håber den er fantastisk!
Jeg har læst flere af Amanda Lovelaces digte, så jeg er spændt på at dykke ned i flower crowns & fearsome things.


Jeg vil gerne læse flere romaner om hekse, (og jeg har faktisk efterhånden fået skrabet en god stak sammen - måske skulle jeg lave et tema næste år?), så selvfølgelig skulle jeg også have The Nature of Witches af Rachel Griffin.
The Female of the Species af Mindy McGinnis læste jeg sidste år, og anmeldte her, og da jeg godt kunne tænke mig at genlæse den næste år, har jeg nu skaffet mit eget eksemplar.


Jeg har også købt vol. 2 og 3. af Lore Olympus af Rachel Smythe. Jeg mangler stadig at læse vol. 3, men jeg har været rart vild med de to første volumes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar