Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 10. maj 2024

Nye bøger #103 - tilføjelser i april


I april fandt 11 nye bøger vejen til mine reoler.


Fra FairyLoot modtog jeg A Feather so Black af Lyra Selene. Jeg er vild med forsiden og designet af bogen, så jeg håber at indholdet er lige så godt.
Fra Illumicrate har jeg fået Fathomfolk af Eliza Chan og To Gaze Upon Wicked Gods af Molly X. Chang, som begge er på min tbr, så det var jo meget godt. Jeg glæder mig i hvert fald til at få dem læst.


Ligeledes fra Illumicrate har jeg købt deres specialudgaver af Silver Under Nightfall og Court of Vanderers af Rin Chupeco. Det jeg ved om duologien, er at det handler om vampyrer, og jeg elsker en god vampyrhistorie, så det håber jeg, at jeg kan få her.


En af mine kolleager har været i gang med at tømme lidt ud i reolen, og jeg kan derfor tilføje denne fine udgave af The Song of Achilles af Madeline Miller til min reol. Yeah!
The Fake Mate af Lana Ferguson har jeg købt efter jeg læste Bride af Ali Hazelwood, da det lyder som om den har lidt samme vibe bare med varulve. Jeg håber i hvert fald på en cute og sexy romantasy.
The Never King af Nikki St. Crowe har jeg fået læst. Det er en spicy retelling af Peter Pan, som dog ikke var helt så dark, som jeg måske havde forventet.


I april var jeg på Kunstmuseet for at høre en samtale mellem Julie Nord (som pt. har en udstilling der) og Lone Hørslev. Det var en fin samtale, og da jeg er fan af Julie Nords billeder, købte jeg Xenoglossy og Just Like Home, som er fra tidligere udstillinger.
Dagene er data er en digtsamling af Lone Hørslev, som er illustreret af Julie Nord.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar