Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 9. maj 2024

Spøgelseshvisker af Nick Clausen

"I denne historie er det dig, der er hovedpersonen.

Du er spøgelseshvisker, og du bliver kaldt ud for at hjælpe med at uddrive spøgelserne, som hjemsøger en nedlagt skole. Hvis din opgave skal lykkes, må du træffe de rette valg. Men pas på - spøgelserne er ikke alle venlige og dit liv kan hurtigt komme i fare!

Du er helten ... hvis du tør?"


[Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget]

Du er en berømt spøgelseshvisker, der har hjulpet flere fortabte sjæle, aka spøgelser, som er fanget i denne verden til at krydse over til den næste. Teenageren Janus har bedt dig om at komme og hjælpe. Hans familie er nabo til en nedlagt skole, som er hjemsøgt af spøgelser. Nogle af spøgelserne er venlige nok, men det er bestemt ikke alle. Faktisk er nogle af dem direkte farlige. Du får til opgave at hjælpe spøgelserne over til de dødes verden.

Dette er min første Du er hovedpersonen-bog, hvor jeg rent faktisk kom igennem uden at dø hele tiden. (Tror jeg døde én gang, så det var rart vild). 
Jeg læste selvfølgelig alle siderne, efter jeg kom igennem historien, så jeg kunne danne mig et overblik.
Det er en fin og stemningsfuld historie, som har nogle gode gyserøjeblikke. 
Man kan skabe sin historie på flere måder, men kan også være uheldig med at dø mange gange, før man er igennem. Skrivestilen er atmosfærisk og fængende.

Spøgelseshvisker henvender sig til de børn, der går med en lille spøgelseshvisker i maven, og som ikke er bange for en uhyggelig og spændende historie, hvor spøgelserne lurer i alle kroge.


3/5 stjerner

Titel: Spøgelseshvisker
Forfatter: Nick Clausen
Serie: -
Sprog: dansk
Forlag: Facet
Udgivet: 10. januar 2020
ISBN: 9788793456624
Sideantal: 82

Ingen kommentarer:

Send en kommentar