Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 16. maj 2024

Outsider af Elle Kennedy

"Velkommen til Sandover Prep, kostskolen, hvor den eneste, du kan stole på, er dig selv …
Da RJ Shaw får at vide, at han bliver sendt på kostskole, er det dråben. Hvis der er ét sted et sort får med hackertendenser ikke hører hjemme, er det på en vedbends-udsmykket kostskole for stinkende rige, uregerlige drenge.
Så da RJ ankommer til Sandover Prep, har han ikke tænkt sig at blive hængende … indtil han støder på Sloane Tresscott. Hun er smuk, badass og desuden rektors datter og totalt forbudt område. Heldigvis går RJ ikke op i regler.
Men Sloane har svoret, at hun ikke vil have noget som helst med fyre at gøre dette semester. RJ er imidlertid opsat på at få hende på andre tanker, men det er Sloanes ekskæreste, den ukronede konge af Sandover, på ingen måde tilfreds med. Så hvis RJ vil overleve semesteret og vinde Sloanes hjerte, må han finde ud af, hvordan han bruger skolens godt gemte hemmeligheder til sin fordel."


Sandover Prep er en elite kostskole for unge mænd, som er kommet i problemer af den ene eller anden slags. De har det til fælles at deres forældre er rige, og kan betale sig fra de fleste problemer.
RJ kommer ikke fra en rig familie, men da hans mor ganske pludseligt har giftet sig med en rig mand, er han nu endt på Sandover sammen med sin nye stedbror, Fenn. RJ er ikke særlig vild med autoriteter og regler, og er også blevet smidt ud af en del skoler efterhånden. Han har derfor ikke de store forventninger til Sandover Prep, men da han møder Sloane, som er rektorens datter, får han lyst til at blive.

I Outsider følger vi fem forskellige synsvinkler, som er RJ, Sloane, Fenn, Silas og Lawson, og efter min mening er det et par stykker for meget. Silas og Lawson er nærmest små biroller, selv når det er dem der er omdrejningspunktet, hvilket er en skam for de virker til at være interessante karakterer. Fenn får lidt mere taletid, men det er stadig en forholdsvis lille del i forhold til RJ og Sloane, som er de egentlige hovedpersoner. Jeg kan rigtig godt lide karakterne, og derfor synes jeg det var en skam at fordelingen mellem dem var så skæv. Det havde været bedre, hvis forfatteren havde koncentreret sig udelukkende om RJ og Sloane, så Fenn, Silas og Lawson havde fået bedre plads til at udfolde sig i den næste bog. 
RJ har en ironisk distance til alt, mens Sloane er bidende sarkastisk. Jeg er ret vild med den banter, der er imellem dem, og det var også skønt at se, hvordan deres skjolde langsomt bliver nedbrudt, og at de også får gjort op mod nogle af de ting, som de kæmper imod.

Outsider har alt det, som jeg efterhånden er kommet til at forvente af en Elle Kennedy roman. Den er sjov, sexet og fuld af drama. Jeg var virkelig godt underholdt, og jeg var fanget af historien og karakterne hele vejen igennem. Min favoritserie af Elle Kennedy vil nok altid være Off-Campus, men den her kostskoleserie, kan også noget. Jeg håber i hvert fald at 2'eren er mindst lige så underholdende, som jeg glæder mig meget til at læse. 


4/5 stjerner

Titel: Outsider // Originaltitel: Misfit
Forfatter: Elle Kennedy
Serie: Sandover Prep #1
Originalsprog: engelsk // læst på dansk
Forlag: Flamingo
Udgivet: 10. august 2023 // oprindelig udgivet 26. juli 2022
ISBN: 9788702394641
Sideantal: 448

Ingen kommentarer:

Send en kommentar