Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 2. april 2016

Marts 2016


Marts var en travl måned, og en måned der er kommet og gået i løbet af et vingeslag (eller sådan føler jeg det i hvert fald i skrivende stund). Marts var måneden, hvor jeg besøgte Krimimessen for første gang (min oplevelser kan læses her). Det var interessant, men jeg ved ikke om, jeg vil afsted næste år, men det vil tiden jo vise.
Marts bød på en blanding af regn og sol. Især mindes jeg en onsdag, hvor jeg havde vagt i bogbussen, og vi kunne lade døren stå på vid gab helt til kl. 18, for så varmt skinnede solen. En søndag gik jeg en lang tur langs Gudenåen, og det var et fantastisk vejr, og jeg har virkelige savnet mine gåture ved Gudenåen. Selvom jeg godt kan lide vintermånederne, glæder jeg mig til sol, varme og at alt springer ud.
Jeg havde fem dages påskeferie, som blev holdt hjemme hos mine forældre, da jeg skulle passe hund og kat. Det bød på flere, lange gåture med hunden, og sofa- & læsehygge med både katten og hunden. Det var en dejlig ferie (og jeg fik læst en del), men den måtte godt have været lidt længere :)

I marts læste jeg 19 bøger, hvoraf 4 blev hørt som lydbøger. Jeg købte desuden 7 bøger, som jeg nu skal finde plads til på allerede godt fyldte bogreoler.

Marts bedste læseoplevelse:
Min bedste læseoplevelse i marts var uden tvivl min genlæsning af Pride and Prejudice af Jane Austen. Det er simpelthen en hel fantastisk bog, og den bliver bare bedre og bedre for hver gang jeg læser den (jeg tror det er tredje eller fjerde gang jeg læser den). Jeg synes overordenet at jeg læst nogle rigtig gode bøger i marts. Jeg kan også fremhæve horror novellesamlingen Kærlighedsfrugt af A. Silvestri, og Poison af Sarah Pinborough, der er en gendigtning af eventyret Snehvide med nogle gode (og overraskende) tvist.

Marts mest skuffende læseoplevelse:
Patrick Leis' tegneserie Dræberrobotten med Hector & Max var ikke dårlig, men bare ikke lige hvad jeg havde forventet. Patrick Leis takker selv Bill Watterson (Steen & Stoffers 'far'), og der er da også mange (utrolig mange) ligheder mellem Steen & Stoffer og Hector & Max. Jeg foretrækker bare Steen & Stoffer, og det vil jeg nok altid gøre.

I april glæder jeg mig til Dewey's 24 hour readaton. Jeg håber det bliver et vidunderligt døgn, men også bare det at udvælge bøgerne der skal læse og de snacks der skal spises, bliver helt fortryllende. Og det bedste af det hele er at jeg ikke skal arbejde i den weekend, så det er bare skønt. Hvad der ellers bliver læst i april ved jeg ikke, men jeg har da nogle murstens romaner jeg godt vil have taget hul på (og forhåbentlig få færdiglæst inden måneden er omme).


Læste bøger:
Kim Newman: Anno Dracula (Anno Dracula #1)
Sigurd Hartkorn Plaetner: Noget om Vitus
Peter J. Tomasi & Peter Snejbjerg: Lysbrigaden
Patrick Leis: Dræberrobotten
Irene S. Rasmussen: Ormeføde (Den 7. bog om Satan)
Maya Salonin: Menneskesønnen (Den 8. bog om Satan)
Jane Austen: Pride and Prejudice
Joshua Williamson: Ghosted: Books of the Dead (Ghosted #2)
Darren Aronofsky: Mod menneskets dårskab (Noa #1)
Kirsten Hammann: Alene hjemme
A. Silvestri; Kærlighedsfrugt - 14 rædsler
Syliva Plath: Ariel
Dennis Jürgensen: Grønne øjne (lydbog)
Sarah Pinborough: Poison (Tales from the Kingdoms #1)
LG Jensen: Ulvebrigaden
Steen Langstrup: Huset (lydbog)
Steen Langstrup: Alene og et let offer (lydbog)
Steen Langstrup: Katrine (lydbog)
Nicole Boyle Rødtnes: Sort blod (Zombie jæger #1)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar