Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 1. december 2016

November 2016

November var en travl måned. Jeg havde nogle lange dage på arbejdet, men det var nogle fede ting jeg lavede, så det var jo godt. Mine lange dage gjorde også et indhug i min læsetid. Dertil lå min læselyst til tider på et meget lille sted, hvilket også gør, at jeg er meget overrasket over, at jeg fik læst den stak bøger som jeg gjorde.
November bød også på BogForum. Jeg var med for anden gang, og jeg glæder mig allerede til næste år.
Jeg var også i biografen hele tre gange, første gang for at se den visuelle flotte Doctor Strange, anden gang bød på thrilleren Kvinden i toget og tredje stod den på magi med Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var tre underholdende film på hver deres måde.
November var en meget mærkelig måned, som vekslede mellem at jeg havde meget læseenergi og næsten ingen. Det håber jeg ikke gentager sig i december.
Jeg fik læst 18 bøger, og det var faktisk en ganske dejlig overraskelse, for det havde jeg slet ikke forventet. I november købte jeg også hele 21 bøger, 13 af dem blev købt på BogForum, 5 blev egentlig bestilt i oktober, men kom først i november. Derudover ankom der også en bog, jeg havde forudbestilt engang i foråret. Så det blev til en god blandning nye læseskatte.

Novembers længste bog var Geminiderne på 656 sider.

Novembers korteste bog var Goliat på 96 sider.

Novembers bedste læseoplevelse var de to Spektrum bøger, Leoniderne og Geminiderne. Jeg glæder mig så meget til Ursiderne nu! Nogle andre gode læseoplevelser var de to første bøger i Off-Campus serien, Aftalt spil og Lagt på is. De fangede mig og jeg morede mig herligt mens jeg læste dem. The Fairy Godmother var også rigtig godt og eventyrligt selvskab.

Novembers største overraskelse var Mareridtsfabrikken og andre rædsler, som ikke havde meget tekst, men den tekst der var understøttede perfekt John Kenn Mortensens detaljeret og uhyggelige streg. Goliat var også en underfundig fortælling. Enkelt illustreret, men med et stærkt udtryk.

Novembers skuffende læseoplevelse var der ikke rigtig nogen af. Og det er jo bare dejligt.
I december skal jeg deltage i min første læsekredsmøde. På mit arbejde har nogle af os dannet en læsekreds, og det første møde er her i december, og jeg er meget spændt. Vi skal snakke om Harpiks af Ane Riel, så den skal jeg også lige have læst inden da.
Jeg skal også have læst Jane Eyre færdig. Det jeg har læst indtil videre er meget godt, men min manglende læseenergi gjorde, at jeg desværre ikke fik den læst færdig i november.
Derudover har jeg planlagt nogle vinterbøger og ikke mindst julebøger, som bliver vist frem på bloggen på lørdag.
Jeg har en miniferie først i december, hvor jeg skal bage og på julemarkeder. Så jeg satser på at min julestemning stiger i takt med alt juleriet. Jeg regner også med at deltage i #bogjul på Instagram, så mod ikke det også bidrager til julehumøret.
Læste bøger:
David Lapham: The Strain volume 2
David Lapham: The Strain: The Fall volume 3
Elle Kennedy: Aftalt spil (Off-Campus #1)
David Lapham: The Strain: The Fall volume 4
David Lapham: The Strain: The Night Eternal volume 5
David Lapham: The Strain: The Night Eternal volume 6
Elle Kennedy: Lagt på is (Off-Campus #2)
Nanna Foss: Leoniderne (Spektrum #1)
Mercedes Lackey: The Fairy Godmother (Five Hundred Kingdoms #1)
Nanna Foss: Geminiderne (Spektrum #2)
John Kenn Mortensen: Mareridtsfabrikken og andre rædsler
Mikael Josephsen: Knæk
Hernán Rivera Letelier: Pigen der fortalte film (lydbog)
Tom Gauld; Goliat
Boris Hansen: Vejen til Panteon (Panteon-sagaen #1)
Mette Eike Neerlin: Hest, hest, tiger, tiger
Stephen King: Nightmare and Dreamscapes
Tomas Lagermand Lundme: Når man forveksler kærlighed med en saks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar