Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 25. februar 2017

Aftalt spil af Elle Kennedy

Hannah Wells er en dedikeret studerende og passioneret sanger. Så når det kommer til læring og sang er det ikke selvtilliden eller evnerne der mangler. Derimod er hun knap så erfaren når det kommer til at forføre det andet køn. Hun er blevet forelsket i Justin, men hun aner virkelig ikke, hvordan hun skal få ham til at lægge mærke til sig. Ind på banen træder den selvtilfredse Garrett Graham, ishockey-holdkaptajn og skørtejæger. Han har brug for Hannahs hjælp til at bestå et fag, og Hannah har tilgengæld brug for Garratts hjælp og råd til at score Justin. Så de laver selvfølgelig en aftale, som de begge tror, at de kan overholde.

Nøj, hvor jeg elsker Aftalt spil. Den er simpelthen så dejlig og den gav mig en helt fantastisk følelse både imens jeg læste den, og efter jeg havde vendt sidste time. Den var lige hvad jeg havde brug for at læse, og jeg slugte den på et timer, så opslugt blev jeg af den.

Samspillet mellem Hannah og Garrett er bare helt fantastisk. De stikker til hinanden på en kærlig og legende måde og kemien imellem dem er fortryllende. Deres forhold er meget realistisk og troværdig. De har begge bagage med, men jeg synes at det bliver godt behandlet uden at det hverken bliver for meget eller for lidt i løbet af historien.
Jeg var også vild med flere af birollerne, nogle af dem kommer vi jo til at høre mere om i de næste bøger, men her fik de tilpas med plads.

Elle Kennedy sprog og skrivestil er let, flydende og utrolig humoristisk. Jeg grinede flere gange undervejs og var herligt underholdt. Og igen kommer Hannahs og Garretts gode kemi til udtryk i dialogen imellem dem. Jovist er Aftalt spil en smule kliche agtig nogle steder, men det gjorde mig ikke noget fordi den var så sød og fængende og den formåede også at overraske mig flere gange. Og det er jo bare herligt.

Aftalt spil mindede mig om en anden virkelig god new adult roman - Som stjernerne står - og som du også burde læse, hvis du ikke allerede har gjort det.
For mig er Aftalt spil hyggelæsning i højeste potens, og jeg har allerede lyst til at læse den igen.

5/5 stjerner

Aftalt spil (Off-Campus #1) af Elle Kennedy / Originaltitel: The Deal
Originalsprog: amerikansk / læst på dansk
Forlag: Flamingo
Udgivet: 2016 (denne udgave) / oprindelig udgivet 2015
ISBN: 9788702201758
354 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar