Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 11. oktober 2020

FairyLoot #37 - Under the Sea September 2020


Jeg har endnu ikke modtaget min FairyLoot boks for august, da der skete en fejl under leveringen, og den blev derfor sendt retur til dem. FairyLoot har dog en fantastisk service og vil sende en erstatningsboks til mig. Der kan dog gå et godt stykke tid før jeg modtager den, da deres lager er under pres.

I mellemtiden kan jeg derimod lave en unboxing af septembers boks, som jeg modtog i starten af oktober.
Temaet er Under the Sea, og det er et tema, jeg har set meget frem til, da jeg elsker havfruer og historier om havfruer.


Den første ting i boksen er dette fine krus. Illustration er virkelig smuk, og jeg er vild med farverne. Kruset er inspireret af To Kill a Kingdom af Alexandra Christo, og designet af @gabrielleragusi,


Det er første gang jeg har modtaget en hårbørste i en boks, men det giver jo god mening i forhold til temaet. De havfruelokker skal jo helst være velfriseret. Illustrationerne er lavet af @tarajah.


Den næste ting er dette penalhus af Ink and Wonder. Citatet stammer fra Sea Witch af Sarah Henning, og designet er simpelthen så flot. Og det er altid rart at have et ekstra penalhus, især når det gamle er godt fyldt op.


Jeg er ligeledes vild med de metalsugerør som FairyLoot laver. Denne gang kommer de i to forskellige størrelser i flotte blå farver, samt en børste til at rengøre dem med.


Den lille Havfrue er nok en af de mest kendte havfruer, så selvfølgelig skulle det også markeres med denne Ursula nøglering fra @loveyoumorestudio, samt et Atlantis postkort iillustreret af @taratjah


Månedens tarotkort er designet af Katherine Britt, og forestiller Tric og Ash fra Nevernight af Jay Kristoff.


Månedens bog er Fable af Adrienne Young. Det er faktisk en bog, som jeg har hørt om, og som jeg har tilføjet til min Goodreads TBR for flere måneder siden. 
Coveret er virkelig flot, og jeg glæder mig utrolig meget til at læse den. 


Jeg synes, at det er en virkelig gennemført boks, der rammer plet i forhold til temaet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar