Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 26. oktober 2020

FairyLoot #38 - Let the Games Begin August 2020

Der var lidt problemer med min august FairyLoot boks, men nu er den endelig i mine hænder (og så snakker vi ikke om, at det var ved at gå galt igen. Tak til gode kioskmedarbejdere, der fandt pakken og skrev at jeg kunne hente den). 

Månedens tema er Let the Games Begin og lad os derfor komme i gang med denne unboxing.


Den første ting i boksen er denne flotte bogpose, som er inspireret af The Ember in The Ashes af Sabaa Tahir, og som forestiller karakterne Elias og Laia. Jeg er vild med @monolimearts stil. Den er simpelthen så flot, og så har jeg også et svagt punkt for bogposer.


En anden ting, som jeg har et svagt punkt for er Nevernigt merch, og her er totalt skudt i dette metalbogmærke med Mia og Mr. Kindly fra @taratjah. Når jeg en gang skal genlæse serien, så bliver det med dette bogmærke.


Min pin samling bliver ved med at vokse, og nu får den selskab af en Aurora Rising pin, som er designet af @ironandinkdesigns.


@taratjah har også designet en magnet, som er baseret på Scythe af Neal Shusterman.


Dette Golden Egg Bath Bomb er skyld i at jeg havde glitter over det hele, da jeg fiskede den ud af dens æske for at tage et billede af den. Men den dufter dejlig. Det er @littleheartgifts der står bag.


Jeg er en stor fan af flotte notesbøger (jeg er bare virkelig dårlig til at få dem brugt). Denne her er inspireret af Hunting Prince Dracula af Kerri Maniscalco og designet af @noverantale og @taratjah. Jeg er vild med alle deltaljerne, og jeg håber så meget, at jeg rent faktisk for den brugt.


Yeah! Endnu mere Nevernight merch i form af disse fine tarotkort af Mia og Mr. Kindly designet af Katherine Britt.


Da jeg modtog min boks en kende sent, vidste jeg selvfølgelig allerede, hvilken bog, der var med. Det er nemlig Star Daughter af Shveta Thakrar. Jeg er vild med coveret. Det er så smukt. Jeg glæder mig til at finde ud af om indholdet matcher. 

Igen en gennemført boks fra FairyLoot med ene lækre ting, som jeg glæder mig til at tage i brug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar