Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 4. maj 2023

Nye bøger #92 - tilføjelser i april


[Indeholder anmeldereksemplarer]

I løbet af april flyttede 14 nye bøger ind på mine reoler. Jeg regner med at holde lidt igen med bogindkøbene i maj, både for at spare lidt, men også for at min tbr ikke skal vokse sig endnu mere over mit hoved end den allerede er.


Jeg modtog to anmeldereksemplarer i april. Den ene var novelleantologien Kvinder skriver gys fra 2 Feet Entertainment, mens den anden var billedbogen Sol over indre by og historien om en jahat af Sophie Souid & Emilia Rubæk fra Carlsen.


Jeg købte duologien Daughter of the Moon Goddess og Heart of the Sun Warrior af Sue Lynn Tan, da jeg simpelthen ikke kunne stå for forsiderne. 


A Day of Fallen Night af Samantha Shannon er prequel til The Priory of the Orange Tree. Jeg har endnu ikke læst nogle af dem, men jeg glæder mig!
The Thorns Remain af JJA Harwood er endnu et coverbuy, så jeg krydser fingre for at forsiden matcher indholdet.


For the Wolf og For the Throne af Hannah Whitten er endnu en duologi, som jeg er meget spændt på. Den skulle være inspireret af eventyret om Den Lille Rødhætte og ulven, men andet ved jeg ikke om den.
I Who Have Never Known Men af Jacqueline Harpman har en af mine yndlings Booktuber anbefalet, og den lyder virkelig spændende.
Queen Takes Knights af Joley Sue Burkhart ved jeg ikke så meget om andet end det skulle være romance/erotica med monstre (måske?).


Jeg købte også en stak af Mindy McGinnis' ya romaner, som jeg glæder mig til at dykke ned i. Jeg har allerede læst The Initial Insult, men mangler stadig at læse The Last Laugh, Not a Drop to Drink og In a Handful of Dust.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar