Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 2. maj 2023

Orilium Spring Equinox 2023 - uge 4


Mandag d. 24. april
Arbejdsdagen var en blanding af kontorarbejde og møder. Heldigvis kunne jeg gå tørskoet hjem om eftermiddagen, da der var et ophold i regnvejret. Om morgen tog jeg bussen fordi det regnede en del og jeg havde min arbejdscomputer med. Det betød også at jeg ikke fik lyttet så meget til Dinosaurens fjer, da jeg kun lyttede på hjemturen. Jeg slappede lidt af inden jeg skulle lave aftensmad. Efter aftensmaden læste jeg Klovn 2 af Michael Kamp, som er en horror bog for børn. Jeg kunne godt lide den første bog, som jeg læste for et par år siden, men denne var jeg ikke så vild med. Den var forhastet, ikke særlig uhyggelig og jeg fik ikke rigtig nogle følelse med nogle af karakterne. Den var desværre meget meh.
Inden sengetid fik jeg startet på Dødedans af Carsten Bossen Christiansen, som jeg fik læst en lille smule i. 

Antal bøger: 15
Antal sider: 3.105

Tirsdag d. 25. april
I dag havde jeg nogle forberedelsesmøder samt en vagt om eftermiddagen. På vej til og fra arbejde lyttede jeg til Dinosaurens fjer. Jeg ryddede lidt op da jeg kom hjem, og så lidt YouTube inden jeg skulle lave aftensmad. Efter aftensmad læste jeg lidt i Dødedans, men jeg kunne ikke rigtig koncentrere mig om den, så jeg skiftede bog og startede i stedet for på Askenfjeld, som jeg fik læst nogle kapitler. Men jeg var pænt træt, så jeg gik tidligt i seng.

Antal bøger: 15
Antal sider: 3.243


Onsdag d. 26. april
I dag var jeg på temadag i Vejle. Det var en meget spændende dag med nogle gode oplæg om guidet fælleslæsning. På vej til og fra toget fik jeg lyttet Dinosaurens fjer færdig. Der var ting, som jeg godt kunne lide ved den, heriblandt alt det naturvidenskabelige, men jeg synes det var en meget rodet oplevelse, da forfatteren ville alt for meget. Jeg håber på at skrive en anmeldelse, hvor jeg kan uddybe nogle af tingene.
Jeg var lidt træt efter den lange dag, men jeg fik da læst lidt i Askenfjeld.

Antal bøger: 16
Antal sider: 3.348

Torsdag d. 27. april
Da jeg blev færdig med min lydbog i går, gik jeg selvfølgelig i gang med en ny. Valget faldt på Det forsvundne barn af Elena Ferrante, som er den sidste bog i Napoli serien. Jeg tror dog ikke, at jeg når at blive færdig med den i april, da den er over 20 timer lang, men jeg håber på at gøre et god indhug i den. Jeg fik trænet da jeg kom hjem fra arbejde, og om aften fik jeg set Top Gun: Maverick, som var en underholdende film. Den er dog lidt over to timer lang, så jeg fik ikke læst så meget i Askenfjeld.

Antal bøger: 16
Antal sider: 3.446


Fredag d. 28. april
Jeg havde aftenvagt, så morgenen gik med at træne, rydde op og slappe lidt af inden jeg skulle afsted.
Det var en hyggelig busvagt, hvor jeg faldt over tegneserien Søstre af Raina Telgemeier, som jeg læste i, når der ikke lige var nogle lånere. Jeg endte med at læse den færdig derhjemme. Da jeg kom hjem, gik jeg i gang med at se John Wick Chapter 2, så jeg kom lidt senere i seng end forventet. Jeg fik også lyttet til noget mere af Det forsvundne barn.

Antal bøger: 17
Antal sider: 3.698

Lørdag d. 29. april
Jeg startede dagen med at træne efterfulgt af morgenmad. Jeg fik læst digtsamlingen Jeg så en bleg sky, hørte sort regn af Hanadi Zarka. Derefter kastede jeg mig over Cerulean Sins, som jeg har holdt en længere pause fra. Ikke for den er dårlig, bestemt ikke, men fordi jeg ikke ville have at den skulle slutte. Men nu skulle den have en skalle, for at jeg kunne nå at blive færdig med den april blev til maj. Desuden er det også ved at være et godt stykke tid siden, jeg bare har læst en hel dag. Det vil jeg gerne gøre lidt oftere. 

Antal bøger: 18
Antal sider: 3.980


Søndag d. 30. april
Jeg kom ret sent i seng, faktisk først omkring kl. 2, men jeg stod stadig op kl. 7, for at kunne læse Cerulean Sins færdig. Det var en virkelig god bog. Nu skal jeg lige have skrevet en anmeldelse af den (og læst de biblioteksbøger jeg har stående), og så satser jeg på at gå i gang med den næste bog, Incubus Dreams, i maj. Jeg har også nogle fridage, der så det være fint at læse den der, for det er noget af en mursten.
Jeg fik også trænet, set nogle afsnit af Angel, samt spist en sen morgenmad, der nærmere var frokost. Jeg fik taget billeder til bloggen, set John Wick: Chapter 3, samt skrevet nogle anmeldelser til bloggen. Jeg var også et lille smut i haven og fik rykket noget ukrudt op. Jeg fik hørt nogle kapitler i Det forsvundne barn og nogle sider i Askenfjeld, som blev det sidste jeg nåede inden readathonet endte.

Antal bøger: 19
Antal sider: 4.174

Nu er readathonet officielt slut, og jeg kan godt sige, at det ikke gik helt som forventet. Jeg fik overhovedet ikke holdt mig til min tbr. Jeg er pt. i gang med tre bøger, som jeg ikke nåede at bliver færdig med. Dem regner jeg med at læse færdig i maj. Det endte med at være forbavsende lidt, jeg fik læst fra den liste. Til gengæld fik jeg læst en del andet. Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til at holde mig til en tbr, især under readathons, så jeg må til at afprøve forskellige strategier, for hvad der virker bedst på mig. 
Jeg fik skrevet mine ugentlige oplæg, men var slet ikke aktiv på Instagram stories, men det er også okay. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar