Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 11. maj 2023

Sadie af Courtney Summers

"Sadie hasn't had an easy life. Growing up on her own, she's been raising her sister Mattie in an isolated small town, trying her best to provide a normal life and keep their heads above water.

But when Mattie is found dead, Sadie's entire world crumbles. After a somewhat botched police investigation, Sadie is determined to bring her sister's killer to justice and hits the road following a few meager clues to find him.

When West McCray―a radio personality working on a segment about small, forgotten towns in America―overhears Sadie's story at a local gas station, he becomes obsessed with finding the missing girl. He starts his own podcast as he tracks Sadie's journey, trying to figure out what happened, hoping to find her before it's too late."


Jeg hørte Sadie, som lydbog, og det kan helt klart anbefales. Det var en virkelig fed lytteoplevelse med både lydeffekter og fuld cast.

Vi følger skiftevis Sadie, som er en ung pige, der leder efter sin søsters, Mattie, morder. De to piger har ikke haft en nem opvækst, og igennem Sadies øjne får vi flere og flere glimt af, hvad der er sket med dem. 
Den anden synsvinkel er West McCray, som bliver fascineret af Sadies forsvinden og beslutter sig for at følge i hendes spor for at finde ud af, hvad der er sket med hende. Hans synsvinkel bliver for det meste fortalt igennem en fortløbende podcast.

Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg gik ind til, da jeg startede på Sadie, men der gik ikke længe før jeg var fuldstændig fanget af Sadies historie og Wests opklaringsopgave. 
Sadies historie er en brutal og smertefuld omgang, og der er ikke så meget håb at spore i den. West historie er en smule mere optimistisk, men man tør alligevel ikke rigtig stole på at den.

Som mysterie er den skruet knaldgodt sammen, og jeg sad flere gange på kanten af stolen og med nerverne op i halsen. Den er medrivende og velskrevet, og jeg kan rigtig godt lide de forskellige elementer, som forfatteren har anvendt for at få historien frem. 

Jeg vil på det allervarmeste anbefale Sadie til alle, der gerne vil læse en brutal og hjerteskærende historie om en ung piges kamp for retfærdighed.


4,5/5 stjerner

Titel: Sadie
Forfatter: Courtney Summers
Serie: -
Sprog: engelsk
Forlag: Wednesday Books
Udgivet: 4. september 2018
ISBN: 9781250105714
Sideantal: 308

Ingen kommentarer:

Send en kommentar