Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 4. august 2024

Nye bøger #105 - tilføjelser i juni & juli


[Indeholder anmeldereksemplarer]

Jeg har slået juni og julis bookhaul sammen, og i løbet af de to måneder har jeg tilføjet 12 nye bøger til reolen. Jeg har allerede læst 2 af bøgerne, og jeg glæder mig meget til at læse resten.


Jeg har modtaget tre anmeldereksemplarer, som er Skyggedetektiverne - Sag #1 af Andreas Boeskov fra Politikens Forlag, samt Helt okay og Dårlig jul af Eva Munk, som er en del af HIP serien udgivet på Straarup & Co. Mange tak for dem, jeg glæder mig til at læse dem.


I juni var jeg en tur i Faraos Cigarer i Aarhus, hvor jeg købte When I Arrived at the Castle af Emily Carrol, Tomie af Junji Ito og Consider Phlebas af Iain M. Banks.
En kollega havde ryddet op i reolen og af hende fik jeg The Serpent and the Wings of Night af Carissa Broadbent, som jeg har læst.


Fra Illumicrate har jeg modtaget Of Jade and Dragons af Amber Chen og Goddess of the River af Vaishnavi Patel.


Fairyloot har sendt følgende tre bøger: The Honey Witch af Sydney J. Shields, The God and the Gumiho af Sophie Kim samt The Night Ends with Fire af K. X. Song.
Alle fem bøger er en fryd for øjet og det håber jeg også indholdet er, hvilket jeg finder ud af, når jeg engang får dem læst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar