Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 12. august 2018

Nye bøger #38 - tilføjelser i juli


[Reklame - indeholder anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic]

Julis bookhaul bliver et lille et af slagsen, da jeg kun har købt og modtaget 6 bøger i løbet af måneden. Der er dog nogle bestillinger på vej til mig, men da jeg endnu ikke har modtaget dem, kommer de sandsynligvis først med i august bookhaul.


I juli modtog jeg femte og sidste del i serien Sagaen om Talon, som er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic. Bogens navn er Inferno og er skrevet af Julie Kagawa. Den har en rigtig flot forside, som er en kende svær at fange på kamera.


 I slutningen af juni bestilte jeg tre hypede bøger, og jeg modtog dem i starten af juli. Jeg har endnu ikke læst dem, men jeg regner ikke med at der går alt for længe før jeg kaster mig over dem, eller det håber jeg i hvert fald ikke.
Bøgerne er The Poppy War af R. F. Kuang, Circe af Madeline Miller og The Seven Husbands of Evelyn Hugo af Taylor Jenkins Reid.
Jeg har rigtig store forventninger til disse bøger, så er meget spændt på om de bliver opfyldt.


Også tilbage i juni bestilte jeg et par bøger fra Folio Society, men desværre havde mit eksemplar af The Silmarillon af J. R. R. Tolkien fået en træls skade under transporten. Så jeg skrev til Folio Society om det, og de var så søde at sende mig et nyt eksemplar, som jeg nu har fået. 


Den sidste bog i dette haul er juli måneds FairyLoot boks. Bogen er Heart of Thorns af Bree Barton og en fantasy/eventyr genfortælling, så vidt jeg er orienteret.

Dette var ikke det største bookhaul på denne blog, men det gør bestemt ikke noget, for jeg trænger til at få læst nogle af mine mange ulæste bøger. Og som sagt regner jeg med snart at modtage nogle bøger med posten.

Har du købt nogle spændende bøger i juli?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar