Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 17. september 2016

Nye bøger #8 - Nye bøger i august


Så har jeg igen, igen købt en pæn stak bøger. Det er blevet til fantasy, børnebøger, et par klassiker, én science fiction og én comtemporary, Og jeg er rigtig glade for dem.


Jeg har faktisk allerede læst The Magician Trilogy. Jeg lånte dem af en veninde, og jeg læste dem først på året. Jeg havde lidt problemer med første del af bind 1, som jeg synes gik meget langsomt. Men så kom der heldigvis fart og handling på, og læsningen gik meget bedre. Da jeg også skal møde Trudi Canavan til Fantasyfestivalen, vil jeg gerne have mine egne udgaver, så jeg kan få sat en lille krusedulle i dem. 


Jeg har læst også An Ember in the Ashes af Sabaa Tahir, og det var en sådan god læseoplevelse og historie, at jeg gerne vil eje bogen.
Odinsbarn af Siri Pettersen har jeg endnu ikke læst, men jeg hørt godt om den, og så elsker jeg bøger om nordisk mytologi.
Illuminae af Amie Kaufman & Jay Kristoff ved jeg med vilje ikke særlig meget om, da jeg helst gerne vil blive overrasket, men spændende ser den ud.


The Rest of Us Just Live Here af Patrick Ness er lidt samme historie som med An Ember in the Ashes og The Magician Trilogy. Jeg har læst den og synes den var så god at jeg gerne vil eje den. Og så kommer Ness jo også til Bogforum, hvor jeg håber også at kunne få sat en krusedulle.
Ravnens Hvisken af Malene Sølvsten omhandler også nordisk mytologi, så den vil jeg også gerne læse.
Harry Potter and the Cursed Child har jeg stadig lidt ambivalente følelser om, men jeg ved at læser den i denne måned.


Jeg har allerede læst Red Queen så selvfølgelig er jeg nødt til at have bog to i serien Glass Sword, samt novellesamlingen Cruel Crown. Så har jeg da noget at læse indtil bog tre bliver udgivet i paperback udgave.


Så bevæger vi os lidt væk fra fantasy. The Unexpected Everthing af Morgan Matson lyder til at være en rigtig god feelgood bog, så den glæder jeg mig til at læse, når jeg har lyst til det.
Mariana af Monica Dickens er der så mange der taler godt om, så den vil også gerne læse på et tidspunkt.
Kindred Spirit af Rainbow Rowell er en lang novelle, som jeg har fået af en kollega, da hendes datter havde fået ekstra eksemplar. Jeg siger ikke nej til en gratis bog. Jeg har læst Eleanor & Park, og har stadig Fangirl stående ulæst på hylden. Så måske skal jeg læse Kindred Spirit til et Read-A-Thon.


Jeg har også købt et par bøger fra designerserien Penguin by Hand. Jeg har ikke sat mig for meget ind i handlingen af de enkle bøger, da jeg ikke vil spoile mig selv, men de lyder alle sammen spændende.


Det sidste i denne omgang er denne bokssæt med børnebøger kaldet The Enchanted Collection. Den indeholder Alice's Adventures in Wonderland af Lewis Carroll, The Secret Garden af Frances Hodgson Burnett, Black Beauty af Anna Sewell, The Wind in the Willows af Kenneth Grahame og sidste men ikke mindst Little Women af  Louisa May Alcott.

4 kommentarer:

 1. Oooh, så mange gode bøger! Og meget smukke eksemplarer, du har valgt :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det kan nogle gange være svært at vælge og ikke mindst begrænse sig ;)

   Slet
 2. Hold da op, sikke en stak! Og hvor er der bare mange iblandt, som er ualmindeligt smukke <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Jeg har noget med smukke bøger, jeg kan simpelthen ikke holde fingrene fra dem ;)

   Slet