Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 1. september 2016

August 2016


August bestod for mig af en blanding af arbejde, fitness, læsning og nogle sociale arrangementer.
I starten af måneden var jeg til Bloggerbrunch med en flok andre bloggere hos Dreamlitt i Vejle, hvor Katja Berger fortalte om sin debutroman, De 7 synder, der udkommer midt i september.
Derudover jeg været i biografen to gange. Første gang var med en veninde, hvor vi så Suicide Squad som var en kende skuffende oplevelse. Sidst på måneden så jeg Finding Dory, og det var en til gengæld en kær lille fortælling. Jeg havde også en fætter, der blev kombineret svend og student, så det skulle selvfølgelig også fejres. Derudover så jeg også guldkampen mellem de danske håndboldherrer og de franske med min mor og far, og jeg kan godt sige at det heller ikke gik helt stille fra sig til tider.
Jeg valgte også i et Read-A-Thon i august. Det var et ugelang Read-A-Thon kaldet Bout of Books 17, som jeg har skrevet om her. Det var ganske spændende, at se hvor meget jeg kunne nå at læse på en uge, hvor jeg rent faktisk også havde nogle overarbejdstimer. Det var en del anderledes oplevelse fra Dewey's 24Hour Read-A-Thon, som jeg før har deltaget i, og som jeg synes er en mere intens oplevelse, da man jo kun har 24 timer til at læse i. Men jeg vil bestemt ikke udelukke, at jeg vil deltage i et ugelang Read-A-Thon en anden gang.

I august fik jeg læst 20 bøger, heraf blev 4 hørt som lydbøger. Den længste bog jeg læste var Kød og blod på 538, mens den korteste var digtsamlingen En tøvende engel på små 52 sider.

Det blev til 26 nye bogskatte, hvor én fik jeg at en kollega, fordi hendes datter havde fået ekstra eksemplarer. Jeg fik dem med lidt besvær på plads i mine reoler. Jeg har næsten lige været i IKEA, og er allerede ved at løbe tør for plads igen - hvad sker der lige for det!

Augusts bedste læseoplevelse:
August har budt på et ganske pænt udvalg af gode læseoplevelser. Den første var Det Ulmende Oprør, som bare var rigtig god, og jeg glæder mig til at få fingrende i den næste.
The Rest of Us Just Live Here var en skøn lille sag, og jeg vil helt klart gerne møde Patrick Ness på Bogforum. Bad Girls Don't Die har stået på min reol i lidt over et år, og i august fik jeg mig endelig taget sammen til at læse den, og det har jeg slet ikke fortrudt. Nu skal jeg bare have læst de to andre bøger i serien. Shattered Mirror er egentlig en genlæsning, men der er bare noget med Amelia Atwater-Rhodes verden og karakterer. Jeg sluger simpelthen hendes bøger.

Augusts største overraskelse:
Jeg havde to store læseoverraskelser. Den første var digtsamlingen En tøvende engel. Den så ikke ud af så meget, da jeg først samlede den op, men der var alligevel noget der fik mig til at tage den med mig (udover at den var gratis).
Den anden overraskelse var One. Jeg har skævet til denne ungdomsbog lige siden, den udkom på dansk, og så lånte jeg den med hjem fra biblioteket, men jeg fik faktisk ikke åbnet den. Jeg begyndte at overveje om jeg skulle aflevere den igen, men inden jeg ville tage beslutningen åbnede jeg bogen og fandt ud af at den er skrevet på en lidt speciel måde, og så var jeg simpelthen nødt til at læse den. Det tog et par timer, og indholdet skuffede bestemt heller ikke.

Augusts mest skuffende læseoplevelse:
Jeg havde store forventninger til den nye serier af forfatteren til de fantastiske graphic novels Saga og Y the Last Man. I stedet fik jeg den halvkedelige og til tider underlig forvirrende Paper Girls, som bare ikke lige sagde mig noget. Jeg ved endnu ikke om jeg læser videre i serien.

I september får jeg nogle rimelig travle lørdage i september. En lørdag skal jeg til fødselsdags/indflytterfest hos en veninde. Den efterfølgende lørdag skal jeg til Fantasyfestival i Esbjerg med en veninde, og derfor vil jeg for første gang have en måned med et læsetema - nemlig fantasy. Så læs med lørdag d. 3/9, for at se hvilke bøger jeg har udvalgt :)
Lørdagen efter Fantasyfestivalen skal jeg til Bogbloggertræf i Aalborg - og jeg glæder mig. Det bliver mit først træf, og jeg er spændt.Læste bøger:
Sabaa Tahir: Det Ulmende Oprør (An Ember in the Ashes #1)
Kenneth Bøgh Andersen: Black out (En rejse gennem natten #3)
Patrick Ness: The Rest of Us Just Live Here
Warren Ellis & Jason Howard: Trees vol. 1 - In Shadow
Karin Slaughter: De smukkeste
Brian K. Vaughan: Paper Girls vol. 1
Chris Miskiewicz & Palle Schmidt: Thomas Alsop: Manhattens beskytter (Thomas Alsop #1)
Katie Alender: Bad Girls Don't Die (Bad Girls Don't Die #1)
Cathrine Fisher: Incarceron (Incarceron #1) (lydbog)
Line Kyed Knudsen: De døde vågner (Hvidt støv #1)
Virginia Bergin: Regnen (Regnen #1)
Rana Zeid: En tøvende engel
Chuck Dixon: Winter World vol 1 - La Niña
Kristen Painter: Kød og blod (House of Comarré #2)
Dennis Jürgensen: Midnatstimen (lydbog)
Amelia Atwater-Rhodes: Shattered Mirror (Den of Shadows #3)
Dennis Jürgensen: Snevampyren (lydbog)
Dennis Jürgensen: Dødens mange facetter (lydbog)
Ruta Sepetys: Glimt af håb
Sarah Crossan: One


August var måneden, hvor jeg nåede mit Goodreadsmål på 150 læste bøger! (I virkeligheden har jeg læst 167 bøger indtil videre).

2 kommentarer:

 1. Sikke meget du har læst.
  Lækkert tæppe i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev også til mere end jeg først have troet, men det er jo altid rart at blive positiv overrasket :)
   Tak!

   Slet