Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 24. september 2016

De døde brødre af Nick Clausen

"For at finde ud af om der virkelig eksisterer spøgelser, beslutter Adam og Troels sig for at tilbringe weekenden i en gammel jagthytte, som efter sigende er hjemsøgt af to brødre."


Adam og Troels er to venner, der er meget interesseret i det overnaturlige, især spøgelser. De vil gerne bevise at spøgelser findes, og de får chancen for det, da de får muligheden for at overnatte weekenden over i en jagthytte, der skulle være hjemsøgt af spøgelserne af to brødre.
"Adam fik pludselig øje på drengen der stod med ryggen til, midt ude på græsplænen.
Selv om det var mørkt og regnen silede ned, kunne Adam tydeligt se at han havde bukket nakken, som om han stirrede på sine fødder.
"Hej, du der!" kaldte Adam tøvende og gik nærmere. "Hvem er du?"
Først nu opdagede han at drengen på mystisk vis ikke var blevet det mindste våd ..."
Spøgelseshistorien er krydret med avisartikler, der fortæller baggrundshistorien for den, og det synes jeg er meget godt. Det gør det mystiske spøgeri meget mere realistisk og troværdig. Forholdet mellem Adam og Troels var også ganske troværdig beskrevet. Jeg synes, at forfatteren er god til at skabe realistiske og relaterbare forhold mellem drenge.

Jeg blev desværre ikke skræmt af De døde brødre, men det var stadig en velfortalt historie. Jeg vil dog gerne blive skræmt, når jeg læser spøgelseshistorier og andre horrorbøger, men det sker desværre ikke altid.

De døde brødre er en lidt klassisk spøgelseshistorie med et par gode twists undervejs. Det er en fin lille gyser, der dog aldrig blev rigtig uhyggelig for mig,


3,5/5 stjerner

De døde brødre af Nick Clausen
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2010
ISBN: 9788758808772
183 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar