Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 13. september 2016

De blodige bid af Nick Clausen

"Da Rune og Martin en nat besøger rigmanden Arthus for at finde ud af om han virkelig er vampyr, bliver de sammen med Mathilde viklet ind i et levende mareridt med mord, krucifikser, og blodhungrende nattevæsner."

Martin og Rune er gode venner, der kommer på sporet af en vampyr, der hærger i deres lille by ved at efterlade et spor af mord. Martin og Rune beslutter sig for at dræbe vampyren, men det bliver ikke helt så let som de havde håbet.

Dette er en velskrevet og hurtigtlæst lille bog om venskaber og kampen mod det onde, her i form af en eller flere morderiske vampyrer. Og jeg er glad for at vampyrerne er morderiske, for det passer dem bare bedre. Martin, Rune og venskabet imellem dem synes jeg er godt beskrevet. Men jeg var ikke lige helt vild med at en pige, Mathilde, skulle på banen. Jeg ville hellere bare have læst om de to drenge.

Gyset i denne bog vil jeg ikke betegne som et farligt gys. Det bliver aldrig helt uhyggelig og skræmmende for mig, men målgruppen er selvfølge også de 10-14 årige. Men jeg synes godt at denne kunne have været mere skræmmende, mere uhyggelig, og ikke mindst meget mere blodig - det er trods alt en bog om vampyrer.

Jeg elsker vampyrer, og De blodige bid er også en god og underholdende historie om vampyrer (men mest om de to venners jagtudfordringer og venskab). Jeg vil bare gerne have mine vampyrer med lidt mere bid i.

3,5/5 stjerner

De blodige bid af Nick Clausen
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2011
ISBN: 9788758810171
181 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar