Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 20. marts 2017

Forårslæsning #3

Det er blevet marts og forårsmånederne er begyndt - i hvert fald ifølge kalenderen. (vejret er noget helt andet, der skifter mellem høj sol og frostgrader).
Men jeg er så småt ved at få forårsfornemmelser, idet dagene bliver længere og blomsterne pipler op af jorden. Jeg er i humør til nogle kærlighedsfortællinger. Derfor har jeg udvalgt en stak romaner, jeg gerne vil læse i løbet af de næste tre måneder. Hvis jeg får læst dem alle - YAY! Hvis ikke, ja så har jeg stadig nogle gode læseoplevelser i vente!

I vilkårlig rækkefølge ser min lille(!) liste således ud:


Romeo and Juliet af William Shakespeare. En klassisk, tragisk kærlighedshistorie som jeg har aldrig har læst, men har set flere filmatiseringer af. Jeg læser ikke så tit skuespil, men jeg føler at denne burde jeg læse. Og forhåbentlig får jeg det gjort i år.

Lagt på is & Dømt ude af Elle Kennedy. Sidste år læste jeg Aftalt spil og Lagt på is og var helt fortabt fra omverden da jeg læste dem. Men jeg kom ikke videre i serien, så derfor vil jeg gerne genlæse Lagt på is for derefter at læse videre i serien ved at læse Dømt ude.

Anna and the French Kiss af Stephanie Perkins. 
- Hvorfor har du endnu ikke læst denne bog, Pernille? Den har stået ulæst på din hylde i to år!
- Jeg aner det virkelig ikke!

Me Before You af Jojo Moyes.
Se overstående spørgsmål & svar og læg 1 år til!

Som sendt fra himlen & Som du ser mig af Cora Carmack. Jeg læste Som stjernerne står sidste år og elskede den. Nu er det på tide at få læst videre.

Skrøbelig skønhed af Amy Harmon. En af de nyeste tilføjelser til reolen. Og den lyder bare helt fantastisk, så den skal selvfølgelig læses.

Det er ikke mig, der er dig & Fra og med dig & Findes der en, findes der flere af Mhairi McFarlane. Humor, kærlighed, stærke kvinder i hovedrollen er hvad jeg har hørt om McFarlanes bøger, så det giver jo sig selv at dem skal jeg læse imens afterne bliver længere og lysere.

Måske en dag af Colleen Hoover. Dette bliver min første Hoover bog og jeg har kun hørt godt om den.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar