Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 1. marts 2017

Februar 2017


Februar var en blandet måned, og på en måde en lang måned. Jeg kan knap nok huske hvad jeg har brugt mine dage til. Men noget hænger da ved.
En af de første dage af februar var jeg i Odense med en veninde. Vores formål var at se udstillingen Disney - Kunsten at fortælle på Brandts. Vi havde sat tid af så vi også kunne gå lidt rundt i Odense Midtby. Og fik gået en hel del. Selve Disney udstillingen var spændende. Vi kunne have brugt flere timer der, men skulle jo også hjem igen. Vi nåede også at se den faste udstilling samt en sanseudstilling, hvor man dog var i fare for at blive rendt ned af løbende børn hele tiden, inden vi skulle hjem med toget.
Jeg deltog også i et readathon. Jeg havde ikke så meget overskud hele tiden, men nogle sider blev det da til. Sådan var stort set hele min februar. Vekslende mellem at være i over- og underskud af energi.
Jeg tilbragte også tid med min familie, hvilket var dejligt.
På månedens sidste dag var jeg med en veninde i biografen og se La La Land. Det var en sød film, der ikke endte som jeg måske havde forventet.


I februar fik jeg læst 17 bøger på i alt 4497 sider. Ganske udemærket, men jeg håber på at læse mere i marts. Jeg har ikke tal på, hvor mange bøger jeg fik anskaffet mig i februar, men et par stykker blev det da til.

Februars længste bog. Jeg fik læst hele 3 bøger på 500+ sider. Illuminae (599 sider), Jane Eyre (512 sider), Parasite (502 sider) .

Februars korteste bog. Adulthood Is a Myth på små 109 sider.

Februars klassiker. Jeg fik læst 2 klassikere i februar. Den ene var Jane Eyre, som var virkelig skøn og den anden var 1984, som jeg lige skal tænke lidt mere over.

Februars bogklubsbog var Sort land af Ahmad Mahmoud, som jeg ikke har læst, fordi jeg ikke kan komme med til det møde, hvor vi skal snakke om den. Om jeg får den læst ved jeg ikke endnu, men der er mange der lader til at være begejstret for den, så nu må vi se hvad der kommer til at ske.

Februars bedste læseoplevelse. Illuminae var helt igennem fantastisk. Det samme var Diabolik, Jane Eyre og Parasite.

Februars største overraskelse. Jeg havde ikke rigtig nogle overraskende læseoplevelser i denne måned, medmindre jeg tæller Illuminae med, for det var da virkelige en positiv overraskelse.

Februars skuffende læseoplevelse. Morning Glories startede virkelig fedt ud, men jo længere i serien jeg læste, jo flere spørgsmål blev der stillet uden at der blev givet nogle svar. Det var selvfølgelig for at bevare spændingen, men til sidst blev det bare irriterende. Jeg har ikke læst afslutningen endnu, og jeg ved heller ikke om jeg har i sinde at gøre det. For hvad nu hvis den heller ikke kommer med egentlige svar?

I marts vil jeg gerne prioriterer min læsning i endnu højere grad end jeg gør nu. Jeg har brug for noget mere kvalitetstid sammen med nogle gode bøger. Det kan godt gå hen at blive en udfordring fordi jeg har ikke mindre end tre aftenarrangementer på arbejdet samt en temadag i Odense (men der kan jeg trods alt læse i toget).
Jeg vil også gerne ud at gå nogle flere ture ved åen, og komme lidt mere regelmæssigt afsted til træning.


Læste bøger:
Amie Kaufman & Jay Kristoff: Illuminae (The Illuminae Files #1)
Patrick Ness: Vi andre bor her bare
Kenneth Oppel: Når man først har sagt ja
Charlotte Brontë: Jane Eyre
A. Silvestri: Sand og sten, stål og glas
Mira Grant: Parasite (Parasitology #1)
Charlaine Harris: Shakespeare's Landlord (Lily Bard Mysteries #1)
Nick Clausen: Hummerkongens Hævn (Hummerkongens Hævn #1)
Nick Spencer: Morning Glories vol 3: PE
Nick Spencer: Morning Glories vol 4: Traunts
Nick Spencer: Morning Glories vol 5: Tests
Nick Spencer: Morning Glories vol 6: Demerits
Nick Spencer: Morning Glories vol 7: Honors
Nick Spencer: Morning Glories vol 8: Rivals
S. J. Kincaid: Diabolik (The Diabolic #1)
Sarah Andersen: Adulthood Is a Myth (Sarah's Scribbles #1)
George Orwell: 1984


Ingen kommentarer:

Send en kommentar