Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 3. september 2019

Zombie-krigen #1-3 af Nicole Boyle Rødtnes

"Alo og de bevidste zombier har samarbejdet med menneskene i årevis, men nu er zombierne begyndt at dø, uden nogen ved hvorfor. Menneskene jubler, men Alo frygter, at det, der dræbte zombierne, også kan ramme ham og hans venner. En ekspedition af mennesker og bevidste zombier bliver sendt til fastlandet for at undersøge, hvad der er sket."



Zombie-krigen er den sidste serie i zombie-tidslinjen. Serien består af titlerne Ekspeditionen, Forræderi samt Overlevelsens pris. Jeg vil anbefale at man læser serierne i rækkefølge. Det får man helt klart mest ud af.

Der er gået fem år siden handlingen i Zombie-jæger - Den nye verden, og der er gået fem år siden at menneskene og de bevidste zombier underskrev en fredsaftale, hvori de bevidste zombier fik øen Matsu, og hvor menneskene og de bevidste zombier lovede at komme hinanden til undsætning, hvis de skulle blive angrebet af de almindelige zombier. Det er dog ikke alle der har ønske om at overholde fredsaftalen, og da zombierne på fastlandet begynder at død som fluer uden nogen synlig grund, frygter Ava og Alo for de bevidste zombiers fremtid.

Et punkt jeg endnu ikke har berørt er den søskendekærlighed der er mellem Ava og Alo. De har det meste af tiden kun hinanden, og holder sammen trods farlige og svære odds. Det er virkelig dejligt at læse om. Det bringer dem i problemer engang imellem. Især Ava får hug i Zombie-krigen for at vælge Alo og de bevidste zombiers side i stedet for menneskenes side.

Serien er letlæst og action niveauet er højt hele vejen igennem. Kapitlerne er korte, og nogle gange vil jeg sige at de er alt for korte, for handlingen bliver nogle gange lidt for fragmenteret når man skifter mellem fortællerne Ava og Alo.

Zombie-krigen var et lidt bittersødt farvel til forfatterens zombiesaga, men på den anden side kan jeg heller ikke forstille mig at det kunne ende på en anden måde. Jeg synes det har været en rigtig spændende og splatterdryppende saga, som jeg elsker at anbefale til zombieelskende børn, der kommer forbi biblioteket. 


3/5 stjerner

Titel: Ekspeditionen
Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Serie: Zombie-krigen #1
Sprog: dansk
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2018
ISBN: 9788741500218
Sideantal: 83

Titel: Forræderi
Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Serie: Zombie-krigen #2
Sprog: dansk
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2018
ISBN: 9788741500225
Sideantal: 83

Titel: Overlevelsens pris
Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Serie: Zombie-krigen #3
Sprog: dansk
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2018
ISBN: 9788741500232
Sideantal: 89

Ingen kommentarer:

Send en kommentar