Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 2. januar 2020

Illumicrate #9 - Secrets and Schemes December 2019


Decembers Illumicrate havde temaet Secrets and Schemes, som jeg ikke rigtig viste, hvad jeg skulle forvente mig af. Men jeg var meget spændt, da jeg modtog boksen, så lad os se hvad den indeholdte.


Jeg elsker simpelthen de krus som Illumicrate har med i deres bokse, De er i virkelig god kvalitet og har et lækkert design.
Illustrationen forestiller Rhys og Feyre fra ACOMAF. Det er en af mine yndlingsbøger, og kruset er helt klart min absolutte favorit ting fra boksen.
Kruset er designet af @rosiethorns88.


Den næste ting var dette Four Paths duftlys fra @ameliakitchencandles. Den er inspireret af bogen The Devouring Grey, som jeg ikke tidligere har hørt om, men som jeg nu har sat på min Goodreads tbr.


Den næste ting var denne vægkalender af @merwild og @chattynora. Hver måned består enten af et citat eller en illustration. Jeg tror dog desværre ikke, at jeg komme til at bruge den, da det er år siden jeg har sidst har haft en vægkalender, og at jeg fortrinsvis bruger min telefons kalender og min bullet journal.


Jeg kan godt lide dette Caraval inspireret strygemærke, der er designet af @fableandblack. Jeg synes det er meget fint og i en lækker kvalitet.


@fableandblack har også lavet disse fede Star Wars pins, som jeg glæder mig rigtig meget til at tage i brug. 


Jeg er ikke helt sikker på, hvem månedens mønt skal forestille, så jeg ville ønske at Illumicrate ville skrive det i deres spoilerkort.
Designeren er som altid @monolimeart.


Så er vi kommet til månedens bog, som var Blood Heir af Amelie Wen Zhao, som ikke er en bog, som jeg har hørt om før. Men det lyder til at være en spændende fantasy, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med. Jeg er i hvert fald ret vild med denne udgave.


Som sagt var jeg virkelig vild med kruset og de to pins. Jeg glæder mig også til at få læst bogen.
Januars tema er The Strenght Within, og der er denne gang to fantasy bøger med i boksen. Jeg glæder mig til at finde ud af hvilke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar