Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 26. januar 2020

Nye bøger #55 - tilføjelser i december


[Indeholder anmeldereksemplarer fra Politikens Forlag]

December bød ikke på nær så mange nye bøger, som november gjorde (og det er helt fint, da jeg jo også skal have tid til at læse dem alle). Men jeg glæder mig utrolig meget til at læse dem alle.
Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne.


Politikens Forlag har udgivet nogle af Toni Morrisons bøger, og da jeg længe gerne har haft lyst til at stifte bekendtskab med forfatteren er jeg utrolig glad for at forlaget har sendt mig de fire bøger.


Jeg modtog også Stephen Kings Om at skrive fra Politikens Forlag. Jeg har læst den for mange år siden, men jeg glæder mig virkelig meget til at genlæse den.



Jeg købte også The Queen of Nothing af Holly Black, som er sidste bind i hendes trilogi om feer. Jeg er spændt på at finde ud af hvordan det hele ender, da jeg har set anmeldelser der både er gode og knap så gode.
Et af mine mål for 2020 er at bruge min bullet journal mere regelmæssigt (og gerne hver dag), så da jeg fandt Hand Lettering 1.000 dekorative ideer af Frau Annika på tilbud slog jeg til. Den indeholder en masse inspiration, som jeg glæder mig til at overføre til min bullet journal.


I novembers Illumicrate modtog jeg The Starless Sea af Erin Morgenstern, mens decembers boks indeholdte Blood Heir af Amelie Wen Zhao. I novembers FairyLoot modtog jeg A River of Royal Blood af Amanda Joy.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar