Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

fredag den 25. februar 2022

Shiftathon opsummering + tbr for resten af februar


Det var meningen at jeg ville lave en opsummering, hvor jeg skrev, hvor meget jeg fik læst hver dag, samtidig med at jeg skrev lidt om min hverdag. Men den uge, hvor Shiftathon varede, viste sig at blive en virkelig travl uge (med både ekstra vagter og lange aftner), så det kom ikke til at ske. Så min opsummering kommer til at være kortere end ellers. 

Jeg fik læst Patricia Briggs' Blood Bound, som er anden bog i serien om Mercy Thompson. Det var rigtig hyggeligt at være tilbage i Mercys univers, og jeg håber, at jeg får læst flere af bøgerne i serien i løbet af i år (så der ikke kommer til at gå flere år imellem dem, som har været tilfældet indtil videre).

Jeg fik også læst lidt over 100 sider i Blood Rites af Jim Butcher, som er bog nr. seks i serien om troldmanden Harry Dresden. Den virker også meget lovende, så jeg satser på at få den læst færdig inden måneden er forbi.

Jeg har også to andre bøger, som jeg meget gerne vil læse inden februar bliver til marts, og det er krimien Tågen af Ragnar Jónasson og fantasyromanen Pigen fra Månehøjen af Lene Krog.
Jeg håber på at nå dem alle tre, men mit fokus kommer nok til at være på Blood Rites og Tågen, da de er de to korteste af de tre bøger.

Hvad læser du for tiden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar