Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 13. februar 2022

Shiftathon


Sam fra Thoughts on Tomes og Matthew fra Matthew Sciarappa har skabt readathonet Shiftathon, som har fokus på at læse urban fantasy.
Jeg har i mange år været helt vild med urban fantasy, men jeg synes, jeg får læst alt for lidt i genren, så det kan jeg forhåbentlig få gjort noget ved nu.
Readathonet varer en uge og løber fra d. 16 februar til d. 22 februar.

I al sin enkelhed går det ud på at få læst nogle urban fantasy bøger eller eventuelt paranormal romance bøger. 
De to skabere har opstillet nogle læseopfordringer, som man kan basere sin tbr på, men det er ikke et krav at følge dem. Én bog tæller for én udfordring, så der er derfor ikke mulighed for at doble op på hverken bøger eller udfordringer.

Læseudfordringerne er:
1. Læs en bog med andre formskiftere end varulve
2. Læs en bog med vampyrer
3. Læs en bog med feer eller elvere
4. Læs en bog med et paranormalt væsen fra en religion (for eksempel engle, dæmoner, djinn etc.)
5. Læs en bog med zombier eller spøgelser

Jeg tror ikke, jeg kommer til at læse fem urban fantasy bøger i løbet af readathonet, da #Etdøgnmedbøger finder sted fra lørdag til søndag, og det vil jeg også meget gerne deltage i. Her vil jeg have fokus på korte bøger for at nå mest muligt, men hvis jeg når igennem dem alle, vil jeg selvfølgelig læse noget urban fantasy. 
Jeg havde også planer om at inkludere en Anita Blake roman, men da den jeg er kommet til er på knap 700 sider, kommer den på min sekundære tbr, og jeg vil derfor først læse den, når jeg er kommet igennem de tre bøger, som jeg har udvalgt.

Blood Bound af Patricia Briggs (326 sider).
Jeg læste den første bog om Mercy Thompson, Moon Called, for et par år siden, men jeg er desværre ikke kommet videre i serien, så det vil jeg gøre noget ved nu. Mercy er en shifter, der kan ændre form til en prærieulv, og som bliver involveret i andre overnaturlige væsners problemer. Bogen dækker udfordringen læs en bog med andre formskiftere end varulve.

Blood Rites af Jim Butcher (384 sider).
Jeg er kommet til det sjette bind i The Dresden Files, som følger troldmanden Harry Dresden, som arbejder som privatdetektiv og løser sager hvor magi og det overnaturlige er involveret.
Denne gang er det en vampyr, som Harry kender, der har problemer, så den passer jo fint i udfordringen læs en bog med vampyrer.

Darkfever af Karen Marie Morning (347 sider).
Jeg har længe gerne ville læse denne serie, men har bare aldrig kommet i gang med den. Den handler om Mac, som rejser til Irland, da hendes søster bliver myrdet. Her opdager hun, at hun har en evne til at se feer, som viser sig ikke at være helt ufarligt. Dermed får jeg dækket udfordringen læs en bog med feer eller elvere.

Får jeg læst alle bøgerne bliver det til 1.057 sider, men vigtigst af alt får jeg læst noget urban fantasy og kommer videre i nogle af de serier, som jeg har til at stå på reolen.
Jeg planlægger at lave et opsummeringsindlæg efter readathonet, som kan læses her på bloggen. Jeg vil også forsøge at være aktiv på Instagram i løbet af ugen, men mit Instagramgame er lidt op og ned for tiden, så vi må se hvad der kommer til at ske.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar