Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 12. april 2023

Orilium Spring Equinox 2023 - uge 1


Lørdag d. 1. april
Så er readathonet i gang! Og jeg har allerede afværget en smule fra min tbr ved at tilføje nye titler. Jeg havde nemlig vagt i udlånet i går, og jeg blev alt for fristet af de mange bøger, så det endte med at jeg slæbte endnu en god stak bøger med hjem. 
Mine forældre kom forbi med rundstykker, og derefter var vi ude at købe planter til min have. Jeg fik lavet nogle nye bede sidste år, men fik ikke plantet dem til, så nu skulle det være.
Efter mine forældre tog hjem igen fik jeg begyndt på Cold Hawaii af Hanne Kvist. Jeg fik også trænet om eftermiddagen. 
Efter aftensmaden så jeg Triangle of Sadness, hvilket var en lidt mærkelig film - jeg ved faktisk ikke, om jeg kan lide den. Den var dog alt for lang med sine 2 timer og 30 minutters spilletid.
Inden sengetid fik jeg læst Elsk mig i stumper og stykker af Tomas Lagermand Lundme.

Antal bøger: 2
Antal sider: 176

Søndag d. 2. april
Jeg startede dagen med en omgang træning, mens jeg så Held og lykke, Leo Grande. Dernæst spiste jeg morgenmad og læste Klammo Kong was here af Kathrine Assels, mens jeg ventede på at solen ville varme jorden op, så jeg kunne komme i haven og plante alle mine planter. Det var alt for koldt i går fordi det blandt andet blæste en hel del. I dag var det knap så blæsende, og jeg fik da varmen af alt det graveri. Jeg fik også omplantet nogle indendørsplanter ved samme lejlighed. Jeg fik hørt en god klump af Dem der flygter og dem der bliver af Elena Ferrante imens.
Bagefter tog jeg et hurtigt bad og spiste en sen frokost mens jeg så nogle afsnit af Angel, som jeg er ved at gense.
Jeg skulle i biografen med min biografklub og se The Fablemans, som var en fin og underholdende film. Jeg kom sent hjem, men jeg nåede lige at læse Et liv som dit af Laura Bregnhøi Lohmann inden jeg faldt i søvn.

Antal bøger: 4
Antal sider: 475


Mandag d. 3. april
Jeg startede dagen med en omgang morgentræning. Jeg har ferie her i påsken, så jeg tog den med ro det meste af formiddagen. Jeg fik læst Vild af Ditte Wiese, som var en fin læseoplevelse. Nu har jeg læst alle bøgerne i Årgang 2023 serien, og jeg ved godt at de er lange noveller, men jeg savnede godt nok noget mere dybde i dem alle sammen. 
Jeg var også nede på biblioteket for at aflevere nogle bøger og film. Jeg gik ved samme lejlighed en omvej hjem så jeg kunne nyde det gode vejr og høre videre i min lydbog, Dem der flygter og dem der bliver.
Om eftermiddagen ryddede jeg op og ud i min baggang, mens jeg lyttede til Little Mix. Jeg mangler stadig at gennemgå nogle skabe, men det må blive en anden gang.
Om aften så jeg filmen No Escape, som desværre ikke var en særlig god film. Utrolig dårligt skuespil, usympatiske karakterer, og et plot, der kunne være bedre, hvis der var lagt noget mere energi i det.
Jeg fik også startet på to nye bøger Cerulean Sins og House of Hunger, som jeg fik læst nogle kapitler i.

Antal bøger: 5
Antal sider: 677

Tirsdag d. 4. april
Efter træning og en omgang morgenmad arbejdede jeg på en anmeldelse. Om eftermiddagen skulle jeg i biografen med en kollega og se Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Det var en virkelig god, sjov og underholdende film, som bestemt er værd at se.
Af bøger fik jeg læst Dem der flygter og dem der bliver færdig og jeg fik læst nogle kapitler i House of Hunger, som tegner meget lovende.

Antal bøger: 6
Antal sider: 847


Onsdag d. 5. april
Endnu en feriedag, der startede med træning og derefter morgenmad.
Min far kom om formiddagen med bil og trailer, da jeg skulle have beskåret nogle træer og buske. Vi arbejdede i min have et par timer, og var også en tur på genbrugspladsen. Derefter kørte vi hjem til mine forældre, hvor jeg skal holde resten af min påskeferie.
Mine forældres to hunde hilste meget ekstatisk på mig, og det var knap nok muligt at komme ind i huset.
Efter vi havde spist frokost, gik min mor og jeg en meget lang tur med hundene. Så stod den på afslapning inden aftenmad.
Jeg fik ikke læst særlig meget i dag, men det blev dog alligevel til nogle sider i House of Hunger inden sengetid.

Antal bøger: 6
Antal sider: 915

Torsdag d. 6. april
Vi (mig og hundene) sov længe i dag, men jeg fik alligevel trænet inden morgenmad. (Grunden til at jeg nævner træning hele tiden, er at jeg har en lille konkurrence med mig selv om, hvor mange dage jeg kan træne i træk, og at skrive det ned, giver mig større opmærksomhed på den nye vane, jeg er ved at skabe).
Efter morgenmad drog min mor og jeg på tur med hundene. Vi gik en ny tur i dag, og hundene var meget ivrige efter at lugte til alle de spændende nye dufte.
Mine forældre skulle til påskefrokost med noget familie, så jeg og hundene hyggede os med at se de første fire afsnit af Troldehjertets hemmelighed. Eller nærmere bestemt lå hundene og snorkboblede efter den lange gåtur, men det var nu også ganske hyggeligt.
Om eftermiddagen gik min lillebror og jeg en kortere tur med hundene. Derefter genså jeg Mission: Impossible - Fallout, mens jeg arbejdede på nogle anmeldelser.
Jeg fik også læst nogle kapitler i House of Hunger, men det blev desværre ikke til særlig meget.

Antal bøger: 6
Antal sider: 938 


Fredag d. 7. april
I dag fik jeg ikke læst særlig meget, men til gengæld fik jeg gået en hel del.
Jeg startede med træning, og derefter gik min mor og jeg en lang tur med hundene. Efter frokost hjalp jeg min lillebror med at fjerne juletræsrødder fra en mark - og det betød mange, mange skridt.
Min mor og jeg gik også endnu en tur med hundene - så endnu flere skridt.
Men jeg fik da læst 37 sider i House of Hunger, men mere blev det ikke til. 

Antal bøger: 6
Antal sider: 975

Lørdag d. 8. april
Formiddagen bød på træning, en tur til byen for at handle og en lang gåtur med hundene.
Over middag holdt vi en lille pause, jeg fik endda en lille middagslur, før vi atter gik en lille tur med hundene.
Om aften skulle vi spise hos min lillebror og hans kæreste, og de havde lavet rigtig lækkert mad til os. Jeg blev i hvert fald godt mæt.
Lidt læsning i House of Hunger blev det også til. Jeg satser på at blive færdig med den søndag.

Antal bøger: 6
Antal sider: 1.024

Søndag d. 9. april
Dagen startede med træning, morgenmad og en lang gåtur med hundene i det skønne påskevejr.
Efter frokost slappede vi af, og jeg fik læst House of Hunger færdig. Jeg kunne rigtig godt lide stemning i den, som var gotisk og mørk. Det var dog først den sidste del, der blev uhyggelig, og jeg kunne godt have tænkt mig at horroren havde været mere til stede tidligere i historien.
Jeg fik startet på Pæn pige-problemet af Elle Kennedy, som virker som en let og sassy kærlighedsroman.

Antal bøger: 7
Antal sider: 1.158

Uge 2 bliver en travl arbejdsuge, så jeg er spændt på, hvor meget jeg når at få læst. Jeg håber på et par bøger, men nu må vi se.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar