Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 25. april 2023

Orilium Spring Equinox 2023 - uge 3


Mandag d. 17. april
Jeg startede på en ny lydbog på vej til arbejde, som var Dinosaurens fjer af Sissel-Jo Gazan. Jeg havde fået lyst til at læse den efter Ordkraft, hvor jeg hørte forfatteren, og selvom jeg ikke læser særlig mange krimier, er jeg meget hooked på den naturvidenskabelig del.
Efter arbejde fulgtes en veninde med mig hjem, så vi lige kunne få vendt verdenssituationen. Det var noget tid siden sidst, og det var rigtig hyggeligt.
Jeg havde også et møde derhjemme, så det brugte jeg resten af eftermiddagen på.
Om aften så jeg nogle flere afsnit af Angel, og jeg fik derfor ikke læst særlig meget i Pæn pige-problemet, men lidt blev det dog til.

Antal bøger: 11
Antal sider: 2.205

Tirsdag d. 18. april
Jeg var på arbejde, fik trænet, set nogle afsnit af Angel, skrevet et blogindlæg, fik læst i både Dinosaurens fjer og Pæn pige-problemet og så var den dag ellers gået.

Antal bøger: 11
Antal sider: 2.269

Onsdag d. 19. april
Jeg skulle møde tidligere end normalt, da jeg havde et møde. Jeg nåede at træne inden jeg skulle afsted. Ellers havde jeg en ganske hyggelig aftenvagt. Da jeg kom hjem fik jeg pakket en taske, da jeg skulle besøge mine forældre i weekenden. Jeg fik lyttet til noget mere af Dinosaurens fjer, men ellers kunne jeg ikke rigtig koncentrere om at læse. 

Antal bøger: 11
Antal sider: 2.347 

Torsdag d. 20. april
Jeg var på arbejde indtil klokken 15, hvorefter jeg hentede en pakke i kiosken på vej hjem. Min mor kom kort efter for at hente mig, og så kørte vi hjem til mine forældre. 
Jeg fik hilst på hundene, da jeg kom hjem, og så ellers hilst på min ene bror og far, da de kom ind fra marken.
Efter aftensmad fik jeg set noget YouTube, men jeg var så træt at jeg gik tidligt i seng, men jeg nåede da at læse i Pæn pige-problemet inden jeg faldt i søvn. Tidligere på dagen fik jeg lyttet til Dinosaurens fjer.

Antal bøger: 11
Antal sider: 2.433

Fredag d. 21. april
Grunden til at jeg skulle hjem til mine forældre var dels at de skulle på tur med nogle naboer (og jeg derfor skulle være hunde-, kat- og hønsepasser), og dels skulle vi til fest for min kusines søn om lørdagen.
Så jeg spiste morgenmad med min mor, før jeg satte mig til at arbejde i deres spisestue. Jeg skulle læse tænkepausen Epidemier og forberede spørgsmål til den, samt skrive en række anmeldelser til en artikel. Mine forældre tog afsted lidt i 10, og så var det ellers bare mig og hundene. Jeg havde fri klokken 14, hvor jeg spiste en sen frokost, og så ringende jeg til min ene bror, så vi kunne gå en lang tur med hundene.
Jeg fik set det første afsnit af sæson 2 af Shadow and Bone, og den virker lovende, så det håber jeg den er.
Jeg var pænt træt, så det blev ikke til særlig mange sider i Pæn pige-problemet.

Antal bøger: 12
Antal sider: 2.509

Lørdag d. 22. april
Jeg gik tidligt med hundene, da vi skulle til fest kl. 12. 
Det var en rigtig hyggelige fest med god mad og samvær. Efter jeg kom hjem gik jeg endnu en tur med hundene, da de trængte til at røre sig. Jeg fik også læst en bog mere, som var Coronamonologerne, som jeg overvejer at bruge noget af til et arrangement på arbejde. Resten af aften gik på at slappe af med YouTube og Pæn pige-problemet.

Antal bøger: 13
Antal sider: 2.692

Søndag d. 23. april
Min lillebror og jeg gik en lang tur med hundene om formiddagen. Lidt over middag kom mine forældre hjem fra deres tur, og vi spiste frokost sammen. Efter et lille hvil gik min mor og jeg tur en kortere tur med hundene.
Derefter pakkede jeg mine ting, da jeg skulle hjem efter aftensmaden. Jeg fik også læst Pæn pige-problemet færdig. 

Antal bøger: 14
Antal sider: 2.845

Ingen kommentarer:

Send en kommentar