Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 19. oktober 2023

Hvorfor elsker jeg horror?


Så længe jeg kan huske, har jeg elsket at blive skræmt. At mærke de små hår i nakken rejse sig, og at det risler koldt ned af ryggen. At det kildrer i maven på samme måde, som i den vilde rutsjebane. At føle at noget usynlig stirrer mig i nakken. 
- Men det skal selvfølgelig helst være på den sikre måde siddende i sofaen med et tæppe til at gemme sig bag, hvis det skulle blive rigtig slemt ;)

Jeg har altid søgt mod de uhyggelige historier og de uhyggelige film. Og selvom jeg efterhånden har læst og set mange gyserbøger og -film, er jeg bestemt ikke hærdet endnu. Jeg kan stadig blive skræmt fra vid og sans (hvilket er fedt), hvis uhyggen og skrækken rammer på den helt rigtige måde. 

Jeg læser horror af både danske og udenlandske forfattere, og heldigvis er der meget godt at vælge imellem, og der er også noget til enhver smag.
Jeg havde oprindelig planlagt at sætte fokus på horrorgenren hele oktober, men livet skete (som det jo ofte gør), så derfor bliver det i et lidt mere komprimeret format i de sidste 13 dage af oktober (som der jo også er en fin symbolik i).
Jeg vil blandt andet holde et spooky readathon under Deweys 24 readathon i weekenden (måske endda se en gyserfilm eller to), dele anmeldelser og lave top 5 lister (hvis alt går efter planen).

Håber du vil læse med, og du ønskes en rigtig (u)hyggelig oktober! 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar