Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 25. oktober 2023

Things Have Gotten Worse Since We Last Spoke af Eric LaRocca

"Sadomasochism. Obsession. Death.

A whirlpool of darkness churns at the heart of a macabre ballet between two lonely young women in an internet chat room in the early 2000s—a darkness that threatens to forever transform them once they finally succumb to their most horrific desires.

What have you done today to deserve your eyes?"


Things Have Gotten Worse Since We Last Spoke er bog, som jeg så i et bookhaul af Jen Campbell (forfatter og booktuber) for over et år siden, og jeg købte den til dels, fordi hun snakkede om den, og dels fordi den har et virkelig fedt cover. Derefter fik den lov til at stå på min reol i meget lang tid (det sker desværre alt for ofte for mig).

Det er en kortroman på "kun" 120 sider, og hvor formatet udelukkende består af emails og instant messaging beskeder mellem de to hovedpersoner Agnes og Zoe. Den indledes med en note fra en forfatter, så man får det indtryk at hændelserne virkelig er sket, og at det er noget frygtelig der er sket.

Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg gik ind til, men jeg blev i den grad overrasket. Den er hurtig at læse på grund af formatet, men nogle af scener hænger ved. Man følger de her to kvinder, som indleder et forhold over nettet, hvor den ene begynder at manipulerer den anden til at gøre vildere og vildere ting. Dette leder i sidste ende til nogle ret ekstreme scener. Horroren er mere bodyhorror og afskyvækkende, da den jo fortælles igennem mails og beskeder, men den står stadig tydelig frem.

Jeg synes, at det var en effektiv læseoplevelse, hvor man bare venter på at det vil gå galt for de to kvinder. Den er nok ikke for alle, men jeg er glad for endelig at få den læst. 


3,5-4/5 stjerner

Titel: Things Have Gotten Worse Since We Last Spoke
Forfatter: Eric LaRocca
Serie: -
Sprog: engelsk
Forlag: Weirdpunk Books
Udgivet: 1. juni 2021
ISBN: 9781951658120 
Sideantal: 120

Ingen kommentarer:

Send en kommentar