Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 11. februar 2024

Dig og mig for altid af Marie Duedahl (minianmeldelse)

"Anker er vild med Lily.
Lily er træt af ham.
En dag får hun en idé.
Nu kan hun slippe af med Anker!"


[Anmeldereksemplar fra Straarup & Co.]

Anker er helt vild med Lily og giver hende gaver og sender mange beskeder til hende. Lily synes, at det både er træls og pinlig, og vil bare gerne have ham til at holde op. For at slippe af med ham forlanger hun, at han skal vise sin kærlighed ved at få tatoveret en lilje på armen. Hun tror ikke at han tør, men han overrasker hende. Hun ender dog med at grine af ham, og han forlader skolen. Han kommer ikke i skole næste dag, og Lily funder ud af, at han har begået selvmord.

Dig og mig for altid er en del af Hip serien, som er letlæsningsserie for unge. Sætningerne er derfor meget korte, og ordene ligeså. Kapitlerne er også korte, men der sker en hel del i dem. Dig og mig for altid har et lixtal på 6.

Der er meget fokus på skyld og skam og hvilken indvirkning man kan have på andres liv uden man måske er helt bevidst om det. Jeg savnede måske noget mere uddybning og nuancering, da det er nogle heftige temaer som selvmord og skyld. Men derudover er det en fin bog, som berører nogle vigtige emner.


Titel: Dig og mig for altid
Forfatter: Marie Duedahl
Serie: HIP 10
Sprog: dansk
Forlag: Straarup & Co.
Udgivet: 2023
ISBN: 9788775924257
Sideantal: 71

Ingen kommentarer:

Send en kommentar